This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3545498
  Anonym KattEmilyy

  Hej folkens! 🙂
  Jeg er en pige på 21 år, der blev færdig som student på STX i 2010. Her var det meningen jeg skulle have været ude på en længere rejse, men af forskellige årsager blev det ikke til noget.
  Nu er jeg færdig som serviceøkonom d. 21 Juni, og min plan er så at arbejde frem til starten af 2014 (+/-), og så hoppe ud på en længere rejse (Minimum et halvt år)

  Min tanke er at starte i Afrika, hvor jeg i hvert fald gerne vil besøge Botswana, Tanzania og Zanzibar. Her tænker jeg der er rig mulighed for at udforske dyrelivet og vil også gerne noget trekking på Kilimanjaro, men der er jo masser muligheder.
  Jeg vil derudover også gerne, om muligt, til både Madagaskar og Mauritius.
  Når det kommer til Australien, forestiller jeg mig at rejse af Østkysten (Sydney-Cairns), og komme gennem bl.a. Byron Bay, Guldkysten, Fraser Island, Airlie Beach og Townsville.
  Her forestiller jeg mig i hvert fald noget der involverer dykning!
  Derefter tænker jeg at hoppe en tur til Malaysia, inden turen går til Thailand, hvor jeg er meget åben, men i hvertfald gerne vil besøge Bangkok og ende ved øerne Koh Samui, Koh Phangan og Ko tao, da jeg efter rejsen, gerne vil tage en Divemaster, finde job og bosætte mig for et års tid på Koh tao.

  Selvom det lyder som om det hele er planlagt, så er jeg altså utrolig åben omkring nye indslag, osv. Så lad jer ikke skræmme, dette er bare et omrids af en idé, der kan ske masser endnu jo 🙂 !

  Jeg forestiller mig at rejse med en der er nogenlunde på min alder. (19-25 år) Jeg har ikke super meget erfaring med at rejse rundt, selvom jeg har været i mange lande, har det aldrig været på egen hånd. Men du behøver heller ikke have erfaring, så tager vi den som den kommer – Det eneste jeg har en forventning om er at du er positiv, udadvendt og spontan!

  Skriv hvis det har interesse !

  #3545499
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  Hej.

  ha ha,nu skal du höre en sand back packer histoier,Möde en pige fra DK tilbage i mine backer dage i Thailand,möde hende på koh pan nang,hun skulle på en jordomrejse med hendes venner fra DK,förste stop var Thailand og koh Tao,hun blev så vild med koh tao at hun blev der og blev divemaster og instuktör,hun have flere penge med hjem ind da hun rejset ud i verden,hvis hun da er kommet hjem,så muligheden er der,har ikke selv rejset Afrika,men tjek overlanders truck,som du kan köre med op til seks månder,tjek ders hjemmeside overlanders truck i Afrika,du for en super fed oplevelse,måske du skulle starte i Thailand og blive der i et år og dykke og nyde livet,da du starter med Afrika som nok bliver hård arbejde og din energi er brugt op når du rammer Thailand.personlig uden at kende dig ville jeg gerne du starter med dejlig Thailand,Arbejden hård for at nå dit mål,divemaster med mere,efter et år i paradis kan du rejse Afrika og job som divemaster,du kan helt sikker jobe på zanzibar,lars

  #3545508
  Anonym Claus

  I en overlandstruck sidder du sammen med de samme mennesker, dag og dag ind. Det er trucken, der bestemmer farten, og det er ikke gratis.

  Tag selv afsted til Afrika. Det er altså ikke mere kompliceret end at tage toget fra Kbh til Roskilde. Er man i tvivl, så spørg.

  mvh
  Claus

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account