This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3544864
  Anonym trxne

  end Adventuredk og adventureheart???

  Jeg synes deres ture lyder super fede, men de ture jeg finder interessant ligger på tidspunkter, hvor jeg ikke kan… Så kender i andre lignende selskaber?

  Hvor der er en masse spændende aktiviteter og man rejser sammen med en masse andre unge?

  #3544866
  Anonym Hovgaard

  Hvis du f.eks. kigger på Kilroys eller jysk reksebureau’s hjemmeside vil du finde andre ture – du skal dog være OBS på at enkelte af deres ture vil være “købe en plads på” f.eks. adventureheart ture.
  Jeg var på tur i Afrika med Dragoman i 2012. Synes det fede var vi var folk fra mange forskellige lande, da selskabet er ret internationalt. Men der er så folk med i alle aldre.. Kan ikke huske om de har “ungdoms grupper”? Men det var et forslag – deres ture sælges gennem Kilroy.
  Men personlig til jeg ALTID foretrække at rejse selv! Afrika turen var min første og sidste gruppetur – og kun booket da jeg ikke ville rejse alene i Afrika! Du får selv lov til at bestemme afrejse dato, hvad du vil se, hvor du vil hen, osv.

  #3544868
  Anonym Anonym

  http://www.hojskolendk.dk
  http://www.zanzibar-højskolen.dk
  http://www.danskstudiecenter.dk
  http://www.explorius.dk
  Jysk rejsebureau har noget der minder om, uden at være helt det samme. Det hedder backpacker adventure. Du kan læse om det på deres hjemmeside under “rejseformer”

  #3544869
  Anonym Trxne

  Tusind tak begge to!

  Jeg har lige været ude at rejse selv, det var fedt nok.. Men jeg brugte for meget energi på at planlægge alt selv. Derfor vil jeg gerne prøve en grupperejse 🙂

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account