This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3527285
  Anonym stineogfie

  hej. Vi er to piger der skal rejse til Thailand i Januar og har tænkt os at tage afbudsrejse med Hotel og så købe returbillet i Thailand, er der nogen der har erfaring med at købe billetter i Thailand, er det billigere eller er det dyere?

  #3527292
  Anonym L

  Hej Stine og Sofie.
  Hvis i vil købe rutefly (altså ikke en chartret tur) er flybilletterne oftest dyrere jo tættere på afrejse i kommer. Så dvs. køb dem i så god tid som muligt for at få billetterne billigst muligt.
  Flybilletter til Bangkok t/r med direkte fly fra sas el. Thai kan fås for omkring 4-5000 kr.og opefter. alt efter hvor mange pladser der er tilbage på flyet.

  #3527296
  Anonym Jesper Jensen

  Det er stort set umuligt at finde en afbudsrejse til Thailand og sikkert HELT umuligt at finde en der en er en enkeltbillet.

  Se hellere at komme i gang med at finde en billet allerede nu.

  Det er hverken dyrere eller billigere at købe billet i Thailand, når det er hjem til Danmark, så i kan ligesågodt købe en returbillet.

  Hvis i ved hvornår i skal hjem skal i bare købe en billig billet på nettet, hvis i vil have en åben billet, så kontakt Kilroy eller Jysk Rejsebureauer, der kan hjælpe jer med dette.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account