Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502722
   none

  Halløj… Er der nogen der ved hvor meget et visum til Australien koster, og hvor lang tid man skal bestille i forvejen? Visummet skal helst være gældende for ca et halvt år…
  På forhånd tak…

  #3502723
   rITA

  Tekst fra den Australske Ambassades hjemmeside:

  Visum og Immigration
  For at rejse ind i Australien skal alle ikke-australske statsborgere have et electronic travel authority (ETA) eller et visum.
  I forbindelse med visumansøgningen, kan ansøgeren skulle gennemgå en helbredsundersøgelse. Undersøglsen skal foretages af en af de læger, der er godkendt af de australske immigrationsmyndigheder. De australske immigrationsmyndigheder (DIMIA) har en liste med godkendte læger i Danmark, Norge og Island, som du finder her.
  Turistvisum/ETA
  Turistvisum for 3 eller 6 måneder søges gennem den Australske Ambassade i Berlin.

  Hvis du har dansk, norsk eller islandsk pas, kan du søge om et ETA (Electronic Travel Authority). Et ETA svarer til et 3 måneders turistvisum. Det er muligt at søge om et ETA på internettet eller gennem de fleste større rejsebureauer.

  Personer der ikke opfylder kravene til at kunne søge et ETA bedes kontakte den Australske Ambassade i Berlin.

  Skulle der opstå problemer, når du søger om et ETA på internettet, kan du kontakte en ETA hotline på den Australske Ambassade i Berlin på telefon 0049 30 88 00 88 101 eller fax 0049 30 22 48 92 93.

  Studievisum
  Studievisum udstedes af den Australske Ambassade i Berlin. Danske og norske studerende kan dog selv søge om studievisum på internettet. For at søge om studievisum på internettet, skal du gå til http://www.immi.gov.au og herfra til ” Online Services”.

  Working Holiday visum
  Dette visum giver unge fra Norge og Danmark mellem 18 og 30 år mulighed for at arbejde under ferien i Australien.

  Som led i den australske regerings nye elektroniske visum service kan danskere og normænd selv søge søge om et Working Holiday visum over internettet uden for Australien.

  Fra 1.september 2003 bliver dette visum ikke længere udstedt af den Australske Ambassade i Berlin. Working Holiday Maker visum skal derfor søges på internettet. Klik her for yderligere information om Working Holiday Maker visumet og elektronisk ansøgning.

  Andre typer visum
  Det australske udenrigsministeriums (DFAT) regionale kontor ved den australske ambassade i Berlin er ansvarlig for udstedelsen af visum for Danmark, Norge og Island.

  Mere information
  Department of Immigration and Multicultural and Indigenous Affairs har yderligere information om immigration og visumregler, og der er mulighed for at downloade gratis brochure og ansøgningsblanketter fra ministeriets hjemmeside.

  #3502729
   Louisevp

  Hej. Har selv lige lavet det nu på nettet og prisen er 180 aud. Ca 850 kr. Det er meget let hvis du er god til Engelsk. Gik igennem Eures.dk. Håber du finder ud af det:o)

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account