This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502731
  Anonym Rubæk

  Hej!
  Vi er to piger, der har planer om at rejse til Asien i et halvt år som backpackere. Vi er interesseret i en form for ankomstpakke, hvor man på forhånd planlægger de første overnatninger og bliver modtaget af rejsebureauet i lufthavnen. Derfor ville vi høre, om der er nogen der ved, hvilke bureauer der tilbyder disse pakker?
  Hilsen Mette og Stine

  #3502732
  Anonym Lea

  Hej Mette og Stine.
  Jeg rejser til Thailand i oktober og skal flyve alene derned for at mødes med en veninde. Derfor var jeg også interesseret i en form for ankomstpakke. Jeg har booket min rejse ved Jysk rejsebureau. De er virkelig søde og har været til stor hjælp!
  Min ankomstpakke består af modtagelse i lufthavn, kørsel til mit valgte hostel + 2 overnatninger. Denne ankomstpakke koster 160 kr. pr. person.
  Deres adresse er: http://www.jysk-rejsebureau.dk
  Håber det hjalp lidt.
  Hilsen Lea

  #3502733
  Anonym lisehansen

  Hej Mette og Stine..

  En veninde og jeg skal på en jord omrejse til nov. Vi rejser med Kilroy, og der bliver vi modtaget i hver lufthavn og fragtet hen til vores “hotel” hvor vi har de første overnatninger.. Vi sætter stor pris på dette, da det giver en større tryghed, og det var kilroy selv som anbefalede os til at tage imod det tilbud. Det koster selvfølgelig lidt, men det er ca. 150 kr. pr. nat. Et råd jeg vil give jer er at i snakker med nogle forskellige rejsebureau, og eventuelt aftaler en tid hvor i tager ind og snakker med dem. Det får meget mere ud af. Vi var inde og snakke med Kilroy i København, det dannede os et større indtryk af dem. Held og lykke med det hele.

  MVH Lise

  #3503137
  Anonym ulvaren

  Hej derude

  De fleste der arrangere rejser til Thailand har ankomstpakker.
  En fordel ved at købe et land arrangement udover flybilletten så træder garintifonden til hvis nogen af firmaerne skulle lukke,

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account