This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3529361
  Anonym the dreamer

  Har kigget lidt rundt på noget arbejd, er der nogen der har nogle gode erfaringer. hvis det ik lige skulle være at undervise i engelsk. Det skal bestemt ik være noget jeg skal tjene på.. Men mere så man kunne få kost og logi gratis måske..

  håber i har nogle forslag..

  #3529389
  Anonym Magnus

  http://www.wwoof.org – mange muligheder især i den vestlige verden. Jeg har haft gode oplevelser i Spanien, Frankrig og Argentina med wwoof.

  #3529377
  Anonym NinaHøi

  Der er jo et hav af muligheder! Kommer meget an på hvor du vil hen. Jeg har arbejdet på et hotel i Skotland, det var rigtig godt. Min kæreste har været skibums i Whistler Canada, det var han også rigtig glad for. Hvis du har hænderne sat rigtigt på kan du også arbejde på gårde rundt omkring, fx Australien og NewZealand. Mange hostels lader dig bo gratis hvis du gør rent på værelserne. There’s no eeeend to the possibilities 🙂

  #3529593
  Anonym gæst

  wwoof har jeg også erfaringer med.

  Ellers har jeg meget gode erfaringer med camphill. (Bo og arbejde med udviklingshæmmede på biodynamisk gård) Findes i mange lande. Se evt dette link for mere info:
  http://www.camphill.org.uk/recruitment/volunteer-info/

  Både camphill og wwoof = Du arbejder ikke for penge, men får kost og logi, og det findes i rigtig mange forskellige lande.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account