This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3508319
  Anonym mors-pigerne

  Hejsa! vi er to tøser der gerne vil til asien et halvt år til sommer!
  vi havde tænkt på at arbejde 6 måneder et sted, men vil ikke binde os til en organisation og give 40.000 kr for det.

  Er der nogen der ved, om man kan få arbejde en månedstid i et land i asien, indonesien, singapore evt, uden at have arbejdstilladelse, eller om det er nemt og billigt at skaffe? Så man evt kunne slå sig lidt ned, og evt tjene lidt lommepenge?

  venlig hilsen Tina og Charlotte

  #3508329
  Anonym Volunteer Aid

  Kære Tina og Charlotte.

  Nu skriver I et arbejde, jeg var lidt usikker på om I mente et frivilligt eller betalt arbejde.

  Der er mange muligheder for at finde frivilligt arbejde, som I nok har fundet ud af. Priserne varierer også meget. Jeg har oprettet et formidlingscenter Volunteer Aid, som formidler frivilligt socialt arbejde til Indien. En af grundende hertil er at tilbyde spændende frivilligt arbejde til overskuelige priser!
  Der er gennem Volunteer Aid mulighed for at arbejde i en børnehave, undervise i engelsk på en High school og der er andre forskellige hunamitære projekter, hvor kan arbejde med fundraising, PR og meget mere. Et af projekterne har de meget populære “selv hjælpe grupper” for kvinder, hvor de får et gratis lån (Micro Credit), så de kan blive selvforsørgende. Her skal man hjælpe med at styre grupperne og holde styr på de forskellige data omkring lån og produktivitet.
  Alle vore projekter er lokaliseret i det sydlige Indien. Opholdets længde er på 5-6 måneder med mulighed for forlængelse, hvis det ønskes. (Naturligvis uden ekstra omkostninger)

  Prisen for at få formidlet et arbejdsophold er et engangsbeløb på 3500 kr. I den pris er der afhentning i lufthavnen, gratis bolig, gode udviklingsmuligheder og gode arbejdsvilkår samt en evaluering / slutudtalelse efter endt ophold.

  Send en mail til kontakt person Katrine Ingemann på volunteeraid@gmail.com, hvis I er interesserede I at høre nærmere.
  I kan også gå ind på vores hjemmeside http://www.volunteeraid.dk og læse om de forskellige projekter og ansøgningsprocedure.

  Held og lykke.

  Mange rejsehilsner

  Katrine Ingemann
  http://www.volunteeraid.dk

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account