This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3500209
  Anonym Backpackers Online

  Hejsa
  Jeg har netop taget den beslutning at jeg vil rejse rundt i europa i nogle måneder, måske 5…
  men det afhænger lidt af om det er til at få arbejde rundt omkring..
  Så hvis der er nogle der ved om det er muligt for en pige at få arbejde rundt omkring i de forskellige byer, så vil jeg meget gerne høre om det..

  #3500210
  Anonym Backpackers Online

  Du kan evt. tjekke ArbejdsFormidlingen i Århus inden du rejser. De har en afdeling, hvorfra de formidler jobs rundt om i Europa. Det er fx i samarbejde med dem at Euro -Disney finder dansker ung-arbejdere.

  #3500211
  Anonym Backpackers Online

  Hej

  Jeg var tre mdr. i Paris sidste år og jeg mødte flere danskere som ikke kunne et ord fransk og alligevel havde fået et cafejob. Det er måske ikke de bedste lønninger de har i Paris, men det er en fed by, og drikkepengene skulle være gode.
  Henvend dig til den amerikanske kirke, hvor man bl.a. kan få bladet FUSAC med job og boligannoncer, eller henvend til den danske kirke og se deres opslag.

  Ved nogle job i Disney foretrækker de at man kan blive i flere måneder, så hvis du vil se mere end lige Paris omegn, er det måske ikke lige sagen.

  #3500212
  Anonym Backpackers Online

  Det er rigtigt, at arbejdsformidlingen i Århus formidler kontakt til Disneyland, men det er forsent at søge i år, da deres møder blev holdt i marts. Du kan søge hos dem dernede, men de vil gerne have, at du kan arbejde i mindst 5 måneder.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account