This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3513917
  Anonym LJbn

  Jeg overvejer at tage til Skotland næste år for at arbejde, men umiddelbart ved jeg ikke hvordan jeg skal gribe det an. Jeg ved ikke hvordan og hvor jeg skal søge arbejde? Og hvad med et sted af bo? Er der mon nogen, der kan hjælpe med dette? Jeg overvejer at arbejde med børn/unge- evt. i en børnehave eller et fritidshjem. Jobbet må meget gerne være lønnet.

  Håber at høre noget..

  #3514231
  Anonym Nina

  Arbejde med børn og unge i Skotland kender jeg ik lige noget til, men vil da lige fortælle om den fantastiske tid jeg tilbragte på Dalrachney Lodge Hotel i Carrbridge nær Inverness. Super sted, søde mennesker, og lige midt i højlandet. Mit arbejde bestod i at gøre værelser rene om formiddagen, (der er kun tolv da det er et lille eksklusivt hotel) og servere i hotellets restaurant om aftenen. Er man god i et køkken kan man komme til at stå for at lave forretter og desserter. Jeg var der i seks måneder og havde 20.000 med hjem selv om jeg gik på den lokale pub og tog på ture osv.
  Håber det kan bruges.

  #3514335
  Anonym Luna

  Hej Nina

  Søgte du arbejdet hjemmefra eller hvordan fik du fat i det? Lyder umiddelbart meget spændende. Har du evt. en hjemmesideadresse eller lign.?

  #3514386
  Anonym Anonym

  Hej igen,
  jeg fandt det tilfældigt i Jyllandsposten en dag, men tjek det her ud http://www.dalrachney.co.uk/
  Du kan altid prøve at maile en uopfordret ansøgning.
  Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål
  ntigger84@yahoo.com

  #3514991
  Anonym Luna

  Hej igen

  Er det en lille by hvor der ikke er så mange mennesker, eller hvordan er det? Jeg kunne godt tænke mig at være et sted, hvor er der er lidt liv og sådan nemlig.

  #3534304
  Anonym rotte

  spasser sut min røv taber

  Aron hansen

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account