This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3531133
  Anonym Severinsendk

  Hej Backpackers og Backpackerinder.

  Vi er to fyre på hhv. 19 og 21 år der skal rejse rundt i Asien i ca. 4 måneder. Vores umiddelbare rejseplan ser nogenlunder således ud (I kronologisk rækkefølge):

  Indien + Nepal 7 uger (indebærer 15 dages adventure tur som er betalt 6500 DKK, 1 uges ophold hos familie)
  Thailand 4 uger
  Malaysia (Borneo) 1½ uge
  Vietnam 2 uger
  Kina 2-3 uger (indebærer ophold hos familie)
  ((Eventuelt Filipinerne i 1½ uge))

  Vi kunne godt tænke os hjælp til, hvor mange penge vi kan forvente at skulle af med for hele turen. Vi rejser som backpackere og har ikke planer om at leve i luksus, men heller ikke leve på hyper-skrabet budget. Vi vil bo på hostels eller lign. og kommer ikke til at bruge så mange penge i de sammenlagt 2½ uge hvor vi bor hos familie. Ligeledes er den 15 dages tur i Indien/Nepal betalt, hvilket inkluderer kost/logi/transport/entreer. Vi har forestillet os at 50-60.000 DKK kan gøre det for hele rejsen, dvs. inkl ALT. Er det højt/lavt sat?

  Fra vi lander i Thailand har vi ikke nogen egentlig plan for hvad vi vil opleve – er der nogen der kan anbefale nogle spændende steder? Vi kunne godt tænke os at opleve noget bounty-strand/ø-paradis i eventuelt Thailand el. Malaysia… nogen forslag til destinationer?

  På forhånd tak 🙂 Vi glæder os til at høre fra jer!!

  Mvh Mads og Rasmus

  #3531300
  Anonym none

  Hej drenge!
  Hvis I vil dykke kan jeg anbefale Koh Tao i Thailand. Super hyggelig ø med lækker strand (Sai Ree Beach!) hvor i kan tage billigt dykkercertifikat. Det er helt klart anbefalelsesværdig!
  God tur!

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account