This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502842
  Anonym @nd

  sider og prøver på at få regnestykket til at gå op med hensyn til at få set så meget så muligt på 3 mdr. i sydøstasien.. tænkte så på at flyve en del rundt med airasien så skulle lige høre om der er nogle med nået erfaring omkring det eller er bus tog at fortrækker selv når tiden er knap… håber på lidt hjælp:) tak

  #3502843
  Anonym tln

  Asien er et stort område. Fra Sibirien i nord til Indonesien i syd (Nu skal der nok være en der retter mig og fortæller mig at Indonesien ikke er det sydligste land i Asien, men lad nu det ligge 😉 )

  Hvis du vil rundt iblandt nogle af eks. Indien, Nepal, Thailand, Malaysia, Vietnam og Indonesien. Så skal du nok regne med at skulle flyve. Men vil du bare tage fra Thailand over Malaysia til Indonesien så kan du godt tage en bus i ny og næ.

  God Tur

  Torben

  #3502852
  Anonym Marlene

  Du kan nemt tage en rundtur med bus rundt i feks. Nordthailand, Laos, Vietnam, Cambodia go så Sydthailand. Er nemt at komme rundt med busser. Nogle af de længere strækninger kan du så flyve, men Airasia flyver jo ikke alle steder…

  God tur. Asien er fantastisk at rejse rundt i.

  ;o)

  #3502870
  Anonym willy skou

  skal du fra Nordthailand til Malaysia og ned vil jeg stærkt anbefale tog, man lægger ned, og sover ,kører om natten , spare en overnatning
  og er billigt

  #3502871
  Anonym lisette

  hey..
  rejste for et par måneder siden rundt i Asien.
  fløj Air Asia et par gange det var nemt og billigt,
  læg dog mærke til at der er et tillæg på 500 bath for at flyve til og fra Thailand. men det er at fortrække at flyve i malaysia.
  Vietnam og Cambodja er klart nemmest og billigst med bus. tror vi gav omkring 20 dollars med bus gennem hele Vietnam med en 6-7 stop.
  nattogene i Thailand er fantastiske..

  #3502909
  Anonym jalte ozo (find mig på skype hvis du har flere spm)

  min mening. hvorfor skal alt planlægges hvorfor ikke bare drive med vinden i bedste vagabondstil. planlægning skaber bare stressfælde som mange førstegangs rejsende falder i.

  Mht. at flyve kan du altid spare tid og kræfter – men så bliver det jo ikke så H.C. Andersen agtigt.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account