This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524029
  Anonym kalle1982

  Hej alle rejsende!

  Jeg er en pige midt i 20’erne, som så småt drømmer om at ta’ 4-6 uger til Asien i september-oktober 2008. Jeg er lidt i tvivl om, hvor meget jeg egentlig kan nå at se i det tidsrum.

  Jeg har læst den del rejsebøger og debatter på netter uden at komme min destination nærmere. Det lyder som om, at der er nok at se i ét land til max. 6 ugers rejse, men kan man ikke også se nogle af de samme fænomener i flere af landende?

  Dette er jeg interesseret i:
  – (mild) trekking i jungleområder
  – at se alle mulige former for dyr i naturen
  – at snorkle
  – se bjerge, vandfald, jungle – kort sagt vild natur
  – overnatning må gerne være af primitivt karakter
  – evt. at afslutte med en kortere badeferie på en dejlig strand

  Et sted har jeg læst at Malaysia indeholder det hele, og at det derfor er landet at tage til, når jeg ikke har så meget tid i stedet for at stress rundt mellem 3-4 andre lande i området. Er der noget, der har erfaringer med det?

  Jeg har også læst en masse spændende om Borneo og øens rige dyreliv… Nogen der har gode ideer til mig?

  Da jeg har planer om at rejse i september-oktober, vil jeg høre, hvad jeres erfaringer er med prisniveauet på det tidspunkt samt vejrforholdene.

  Hvis I ligger inde med gode ideer eller tips & tricks ta’r jeg selvfølgelig også gerne imod dem.

  De bedste rejsehilsner fra Louise

  #3524092
  Anonym Kim

  Hej Louise
  Prøv at læse “Backpacking for begyndere”. Selv om du ikke nødvendigvis er begynder, kan du sikkert bruge bogen, for den tager turen fra østthailand over borneo til østkysten af Malaysia, fra syd mod nord, og indeholder en del om havd du efterspørger, blandt andet trekking, og jungleoplevelser på Borneo. Du kan købe bogen eller låne den på biblioteket

  Hilsen Kim

  #3525392
  Anonym Anna-Louise

  Vil lige anbefale “Uncle Tans” på Borneo. Det er en lejr inde i regnskoven, hvor man kan være de dage man har lyst til. Man ser bare alt fra slanger, krokodiller, næseaber(lever kun på Borneo), kæmpe edderkopper(føj!!) og nogle gange elefanter. De var der dagen inden vi kom, øv. Men stedet er så fedt og primitivt. Der er aftenture i en lille båd, hvor man kan se masser af spændende dyreliv på floden Kinabatangan. Det er simpelthen såå fedt! Du kan finde deres hjemmeside på nettet. Og i øvrigt skal du tage at bestige Mount Kinabalu, helt fantastisk, og dykke på Sipadan ved Semporna. God tur:)
  Anna-Louise

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account