This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3507599
  Anonym Pjotsen

  En ven og jeg skal ud at rejse efteråret 07 og i den forbindelse har jeg et par spørgsmål..

  Planen er indtil videre at vi skal til Thailand, Vietnam, Indien, Kina og New Zealand – men vi har måske kun 2 måneder, er det nok????

  Udover det vil jeg gerne høre lidt om hvad det koster at leve i de ovennævnte lande (mad, overnatning, udflugter, transport osv.)

  #3507600
  Anonym Anonym

  Hej jeg synes personligt det er for kort tid med 2 mdr hvis i vil se 5 lande. Enten ville jeg koncentrere mig om Østen og springe NZ over, eller også vælge fx Indien og Kina fra og så rejse til Thailand, Vietnam og New Zealand. Jeg tror i vil komme til at have alt for mange udgifter mht fly hvis i skal nå så meget, og i vil ikke have tid til at se noget før i skal videre igen. Men smag og behag.I kunne også flyve til Bangkok og rejse ned gennem Thailand vidre gennem Malaysia og flyve fra Singapore til New Zealand, det ville i godt kunne nå på 2 mdr og så få en masse ud af turen, og samtid spare på flyturene. Mht leve omk.Thailand ,Vietnam, Kina og Indien fra 150- 250 kr pr dag( selvfølgeligt afhængig af hvordan i vil rejse ,bo osv) New Zealand ca 500 kr om dagen. Lad være med at bestil nogle udflugter hjemmefra, da det er dyrere.
  God tur

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account