Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3539473
  Anonym Claus

  Man kan sagtens rejse rundt i Columbia, men I skal have i mente, at det er et fattigt land, og det er verdens største producent af kokain. Det betyder, at I ikke kan rejse rundt i Amazonas, som I har lyst til. Det er heller ikke tilrådeligt at færdes med alle værdigenstande på sig om aftenen. Tag en taxi, når I skal ud om aftenen, men også fra busstation til hostel. Busstationen er yndet sted for fattige mennesker, der håber på en god givinst, hvis de spotter en gringo.

  Brug den sunde fornuft, 99% af alle columbianere er meget flinke og venlige. Lad jer ikke friste af, at det er tilladt for lokale at have 2 gr af det hvide stof på sig, mange pushere samarbejder med politiet. De står klar med den store regnemaskine, og så er det jo bare om at betale ved kasse 1, eller rykke i spjældet.

  Spørg altid på hostellet, hvor det er sikkert at færdes, ikke bare omkring hostellet, men generelt i hele Columbia. De er om nogen velinformerede hvad angår sikkerhed, og de er afhængig af, at der kommer turister.

  Tag et ekstra kreditkort med, hvis uheldet skulle være ude. Scan jeres pas ind på en mailkonto, så kan I altid få fat i en kopi.

  mvh
  Claus

  #3539478
  Anonym DanielJohansen

  Er på Claus’ hold på den og har måske et endnu mere afslappet forhold til det. Colombia er i dag den tredjestørste økonomi i hele Sydamerika og en stor del af landet er meget moderne. Jeg er lige kommet hjem fra nogle måneder i Sydamerika, bl.a. Colombia og har ikke oplevet det mindste problem noget sted i landet.

  Kokainen er tilstede overalt, også på nogle hostels, men det behøver du ikke blande dig i og der er ingen der prøver at overbevise dig om andet. Jeg er gået hjem om natten over alt – i små byer og i Bogotá. Jeg råder dig ikke til, at gøre det, jeg prøver bare at understrege at der ikke er noget at bekymre sig om hvis du bruger din sunde fornuft. De sydlige ruter der tidligere var styret af FARC er der heller ikke noget problem, at rejse på:)

  Brug din sunde fornuft og så er alle lande til, at rejes i. Guyana landende kan det dog være ret besværlige at rejse i – og så er priserne også lidt høje.

  Rigtig god tur:)

  #3539470
  Anonym S&L

  Hej Allesammen,
  Vi er to kammerater der skal på et eventyr i Sydamerika. I den forbindelse vil vi have et ophold i ca. 4 uger i Colombia. Vi har hørt mange rygter om kriminalitet i netop Colombia og vores spørgsmål er derfor som følger: Er det muligt at rejse frit i Colombia, altså uden guidede turer, uden at være bekymret for, at blive udsat for kriminalitet?
  Vi ønsker at det sidste ophold i Sydamerika skal være præget af flotte stande og jungle. Derfor synes vi at Colombia vil være en god ide. Hvis der er nogen af jer, der har gode erfaringer med andre lande i Sydamerika, må I meget gerne skrive i denne tråd.

  På forhånd tak 🙂

  #3696225
  Anonym Julie

  Hej 🙂
  Vi er 2 piger der skal ud og lave noget arbejde i Sydamerika i 3 måneder, det sidste land ender vi i Colombia. Efter vores ophold har vi tænkt os at rejse rundt i landet en uges tid.
  Vil høre om der er nogle der har erfaring med at rejse rundt i Colombia, vil i mene det være meget mere besværlig at rejse rundt med en kuffert frem for en backpacker ?

  #3697813
  Anonym Mads & Camilla

  Hej Julie,

  Det er ikke besværligt at rejse rundt i Colombia med en kuffert frem for en backpack. Vi er lige kommet hjem her i december måned efter at have rejst rundt i 9 måneder, hvor vi brugte 1,5 måneder i Colombia. Der er et godt offentligt transport netværk med gode busser og veje når det er længere distancer, og så er der metro/transmilenio i alle de større byer så du nemt kan komme rundt uden at skulle trække din kuffert særlig langt.

  Håber du kan bruge svaret, og rigtig god rejse!

  Bedste rejsehilsner
  Mads & Camilla
  Backpackerne.dk

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account