This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3544325
  Anonym neobeo

  Hej med jer. Jeg er en pige på snart 19 år, der bliver færdig med gymnasiet til sommer. Jeg har siddet i lang tid og overvejet, hvad jeg skulle i mit sabbatår, men jeg kan ikke blive enig med mig selv. Jeg vil enormt gerne ud at rejse i Asien/Oceanien, det er alt, jeg ved.
  Desværre skal alle mine bedste venner/veninder arbejde eller på højskole næste år, så ingen af dem har mulighed til at tage med.
  Min drøm er at komme til Thailand, Laos, Cambodia og Australien.
  Nu er spørgsmålet så, om det er realistisk, at en lyshåret pige fra Danmark kan tage afsted i 3-4 måneder alene og få en god tur ud af det? (også uden at føle sig i fare). Jeg er rigtig god til at møde nye mennesker, men jeg tror stadig, det vil være meget grænseoverskridende pludseligt at stå HELT alene i så ukendte lande. Nogen, der har erfaring? Hjææælp?

  Ps. Ovenstående virker meget negativt – jeg er sådan set meget åben for tanken med at rejse alene, og jeg tror, det er en kæmpe oplevelse – jeg er bare i tvivl om det er fuldstændigt urealistisk.

  #3544688
   comeawaywithme

  Det kan være vildt fedt at rejse alene, og det er faktisk lettere at møde andre mennesker, end hvis man rejser sammen med en anden. De lande du tænker at rejse i er alle rejsevenlige lande, hvor det er nemt at møde andre rejsende.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account