This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3543440
  Anonym astaemil

  Hej Backpackers,
  jeg skal 1 måned til Thailand (15. oktober/15. november), og skal tage en masse billeder på turen. Har et spejlrefleks og et godt all-around objektiv, to SD-kort og to batterier. Hvordan vil I anbefale jeg bærer mit kamera rundt når jeg trekker eller går rundt i byen osv?

  Jeg overvejer at købe en 45 liters vandrerygsæk, så skal helst ikke bære rundt på en rygsæk, men heler noget mavetaske/bæltetaske?

  Mvh
  Emil

  #3543444
  Anonym KatrineOgDaniel

  hej,
  man kan få nogle rygsække, hvor der kan ligge kamera og objektiver i bunden og så er der plads til lidt af hver for oven(et rimelig stort rum)

  #3543463
  Anonym Magnus

  Jeg plejer at bruge en kraftig vandtæt pose fra Ortlieb og en Lowe Pro Topload-kamerataske. Den vandtætte betyder udover beskyttelse mod vand, at folk ikke umiddelbart kan se at jeg har et kamera med. Kameratasken, som jeg har placeret inde i den vandtætte pose, beskytter mod slag. Med en rem sat fast to steder på den vandtætte pose fungerer den fint som skuldertaske. Den største ulempe ved løsningen er, at det tager lidt tid at tage kameraet ud.

  Tjek også de omfattende serier af kameratasker hos http://www.kata-bags.com og http://www.lowepro.com . Begge fabrikanter laver produkter af høj kvalitet, men en lommetyv kan hurtigt gætte sig til, hvad du har i tasken pga. deres udseende.

  God rejse. Glæd dig til Thailand!

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account