This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3544632
  Anonym Claus

  Mexico og Belize er i toppen, når det handler om omkostninger. Ca 50+ USD/dag, mens de to andre lande kan klares med ca det halve.

  Hvad I skal se afhænger jo selvfølgelig af intersse, men hvis I er lidt interesseret i ruiner fra maya-tiden, så er der gode muligheder for det. Ellers er der jo strand, vulkaner og regnskov, som noget af det, der lokker turister til.

  Hostels kan I finde på hostelworld.com eller lån/køb en Lonelyplanet bog om Centralamerika.

  Der er bussen, og så er der bussen, og I kan også vælge at tage bussen. Der er dyre, ekslusive, direkte busser, og så er der den anden mulighed med knap så megen komfort. Men kan også til tider være sjovere. Det er sikkert nok, men undgå stirrende blikke ved ikke at flashe med værdierne. Gem de store penge væk i pengekat, som I ikke tager frem under køreturen. Tag så vidt muligt kun bussen i dagtid. Der afgår også fly, men det er jo selvsagt lidt dyrere.

  Andre lande er Nicaragua og El Salvador som billige lande med en venlig befolkning.

  mvh
  Claus

  #3544630
  Anonym Annehpetersen

  Hej!!!
  Vi er to piger som skal baclpacke i mellemamerika i ca. 3-4 mdr i januar 2014. Vores plan er at vi vil til landene Mexico, belize, Guatemala og honduras.
  – Hvor mange penge skal vi regne med at bruge i denne periode udover flybilletter?
  – Nogle som har et forslag til en rute gennem disse lande? Hvor er det bedst at starte og slutte?
  – Hvad SKAL vi se/opleve i disse lande? Vi er meget interesseret i både hvide strande, noget kulturelt, noget ekstremt (rafte, rapelling, osv.), dyreliv osv.
  – Evt. nogle forslag til gode hostle?
  – Hvordan rejser vi mellem de forskellige lande? Og hvad koster det?Hvilken rejseform er mest sikker?
  – Hvordan passer rejsetiden til de lande vi har planlagt at besøge? Andre lande som er værd at besøge?

  Håber i vil hjælpe os med alle vores spørgsmål.
  Taknemlige hilsner fra to meget spændte kommende backpacker.

  #3544639
  Anonym globetrotter

  I må ikke gå glip af Nicaragua! Absolut det mest spændende af alle de mellemamerikanske lande, der er både kolonibyer, øde strande (både Stillehavskysten og Caribien), vulkaner, ualmindelig god kaffe, fantastisk trekking og en masse mere.. og det er kun et spørgsmål om tid, før turisterne, som især har inficeret Costa Rica, Mexico og Guatemala, også opdager Nica, men pt er det ikke så slemt, så det må I ikke snyde jer selv for. Det er også billigt! Leon, Isla de Ometepe, Bluefields og Corn Islands er perler!

  #3544645
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  Hola Amigas.
  Man kan leve billiger ind 50 us om dagen i mexico og Beliz,husk key cooker en lille back packer ö som ligger i beliz,når vi snakker mexico og billig mad,kan man köbe plato del dia og masser af små retter på gaden for ingen penge,hostel kan man finde dorms til 10 us om dagen,transport koster mere,find et godt hostel der ligger ved centrum,plaza,der vil i möde andre back packer,som har en masse frisk info,Ellers nyd de flotte strande i mexico,san cirstobal,myan templer,Tulum,fra Tulum rejser i til Berliz og key cooker,derfra vider til gutamala,se om i ikke kan rejse igennem alle 8 lande,som er super fede,alle lande syd for mexico er super billige,lige costa rica dyre men man kan stadigvaek rejse billige ,mange hostel har et kökken så man kan lave mad selv og er man nogen stykker kan man köbe ind på market og lave god mad til billige penge,i for en kanon oplevelse,se om i ikke kan rejse igennem alle lande i central Amerika,lars

  #3544665
  Anonym Louise

  Hej Lars
  Jeg har lige læst dit indlæg. Tak for en masse gode råd 🙂 jeg er nemlig også i gang med at planlægge en rejse rundt i Mellemamerika fra december og jeg overvejer alle 8 lande, som du også foreslår. Men hvor lang tid skal man ca. bruge på alle landene? Og hvor mange penge skal man regne med at komme til at bruge?
  Mvh. Louise

  #3547627
  Anonym Nathalie

  Hej,
  Jeg har købt en retur billet til Guatemala med min mand i januar 2015.

  Vi er åbne men er kun afsted i 2 uger og vil derfor ikke rejse for meget rundt. Vi overvejede Belize for strand, men har hørt fra folk at man langt hellere skal tage til Mexico. Hvad siger I?

  #3649969
  Anonym Mads & Camilla

  Hej I to,

  Lidt for sent svar, men måske er der andre der kan bruge samme råd.

  Vi ved ikke hvilket Mexico Claus har rejst i, men da vi rejste tværs gennem landet fra Cancun til Chihuahua brugte vi i gennemsnit 145,- per dag(inklusiv en indenrigs flybillet). Ca. 20 USD… Mere her: http://www.backpackerne.dk/mexico-rejsebudget/

  – Hvis I bor på hostels og laver mad selv en gang imellem, så forvent omkring 5000,- per månede i hvert land. Det burde være mere end rigeligt.
  – Flyv til Mexico City og tag bussen resten af vejen til Oaxaca(koloniby) / Palenque(mayaruiner) / Valladolid(Chichen Itza) / Playa del Carmen(badestrande) / Caye Caulker(afslapning/badestrande) / Flores(Tikal) / Semuc Champey(jungleparadis) / Xela(koloniby) / Lake Atitlan(smuk sø og hiking) / Antigua(koloniby og hiking) / Copan(mayaruiner) / Utila(dykning/badestrand).
  Hvis i har tid, så anbefaler vi meget at smutte forbi Nicaragua og Costa Rica også.
  – I “skal” se: Teotihuacan(Mexico City), Hierve el Agua(Oaxaca), Chichen Itza(Valladolid), Stranden ved Playa del Carmen, Tikal(Flores), Semuc Champey, Lake Atitlan, Antigua og Utila. Kommer I til Nicaragua/Costa Rica er vulkankælkning i Leon, Granada by, Isla de Ometepe og Monteverde et must.
  – Mexico City = Mexico City Hostel / Oaxaca = Cielo Rojo / Valladoldi = Las Gardenias / Playa del Carmen = Hostel Playa / Flores = Dona Goya / Lake Atitlan = Casa Rolando. Ellers find dem på HostelWorld.com
  – BUS! Det er billigt og ganske sikkert. Ellers kan I overveje at leje en bil hvis I kan fylde den ud. Det gjorde vi i Costa Rica for 130,- per dag per mand.
  – Rejsetiden kan altid diskuteres alt efter rejsestil. Men minimum 2 uger i hvert land, meget gerne mere.

  Vi har skrevet rejsebudgetter fra bl.a. Mexico, Guatemala, Nicaragua, Costa Rica og Panama på vores hjemmeside her: http://www.backpackerne.dk/category/rejsebudget/ Så I kan få en idé om priserne.

  Håber det kan hjælpe nogen hvis I allerede er afsted 😀

  Bedste rejsehilsner,
  Mads & Camilla – http://www.backpackerne.dk/

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account