This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3501316
  Anonym Charlie Espensen

  Hej jeg er ny i denne backpacker verden og jeg kunne godt tænke mig at prøve det, men jeg ved ikke rigtig hvilken rute, så hvis der var en af jer kunne hjælpe med at beskrive en bacpacker rute her europa så ville jeg blive glad tak.
  Hilsen Charlie

  #3501325
  Anonym Kenneth Karl Nielsen

  Spørgsmålet er meget bredt – Skriv lidt om hvad du ønsker at se, hvor lang tid du skal rejse og hvor mange penge du kan bruge osv.

  Så skal jeg nok forsøge at sammensætte nogle ruter til dig..

  Venlige rejsehilsner

  Kenneth Nielsen
  Backpacker Planet

  #3501360
  Anonym Charlie Espensen

  Hej kenneth
  en af mine venner og jeg kunne godt tænke os at rejse igennem et par lande måske bruge en måned på det. vi har selv tænkt lidt på tjekkiet- østrig-(nord) italien? penge?! Ca. 2- 3000 kr hvis det kan lade sig gøre?
  Hvis du har nogle andre forslag til de penge og dage så må du gerne skrive det.
  Mange tak for hjælpen
  Hilsen Charlie

  #3501413
  Anonym Anonym

  2-3000 kr er meget lidt til en måned. Alene transporten giver 2-3000 kr.

  På min interrailtur (Portugal 3 uger, og div. dyrere byer ialt 1 uge) brugte vi 10.000 kr ialt pr snude. Vi gjorde det endda så billigt som vi næsten kunne.

  Jeg har lige været i Kroatien og Slovenien, forholdsvis billige lande. Men alligevel endte vi med at bruge en del penge.

  Østrig og Norditalien (Verona og Venedig) var jeg også i. Her er prisneveauet endnu højere.

  Hvis i sover i telt, ikke spiser på restaurant, og ikke har dyre vaner, så tror jeg at i kan leve for omkring 100 kr pr dag. Dertil kommer transport, entreudgifter, øl, luksus og lir.

  Mit råd er at skære ned på tidsrummet, eller vælge de allerbilligste lande (eks. Bulgarien og lign).

  Lån Lonely Planet på biblioteket. I dem står der altid forventede leveomkostninger for landene og de plejer at passe meget godt.

  #3501414
  Anonym metteks

  Hov, det er mig der har skrevet ovenstående svar.

  I øvrigt mener jeg ikke kan man kan tale om specielle backpacker-ruter. Det kommer jo meget an på hvad man kan lide. Er man til arkæologiske seværdigheder, natur, storby, aktion, afslapning, strandliv.

  Jeg kan fx. godt lide at komme ud på landet. Jeg synes det er spændende at se hvordan folk lever der, og synes det er sjovt at se bondemænd med æselkærer. Mange vil sikkert synes at det er det kedeligste i verden. Det er derfor at det er vigtigt med god planlægning, at finde ud af hvilke muligheder der er. Og det er vigtigt at gøre sig det klart hvad man gerne vil.

  Håber at du får en god tur.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account