This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3662888
  Anonym Joachim & Maria

  Hej backpackers.
  Min kæreste og jeg skal 5 uger til Brasilien fra d.27/12. Vi starter i Rio en uges tid og så vil vi tage langs kysten til Natal, derfra til Sao Paolo og så til Curacao i den sidste uge, derfra hjem til DK. Så vi har omkring 3 uger til at tage fra Rio til Natal.
  Vi har et par spørgsmål, som vi håber i kan hjælpe os med.
  Vi vil gerne køre fra Rio til Natal, leje bil et stykke og evt motorcykel et stykke, muligvis flyve noget af vejen, men vi vil helst være på jorden hvis det tidsmæssigt kan lade sig gøre. Har i nogen erfaring med leje af bil/motorcykel i Brasilien?
  Er det tid nok med 3 uger på denne strækning?
  kender i til nogle gode apps/sites hvor man kan finde seværdigheder i nærheden af hvor man er?
  Vi har ikke de vilde planer på den 3 ugers tur, andet end strand, vand og oplevelser med det. Men vil også gerne se andet, hvis vi alligevel er i nærheden.
  Vi rejser ikke på budget, skal bare ha en luksus tur 😉
  Gode råd er velkomne.
  Joachim&Maria

  #3668117
  Anonym Mads & Camilla

  Hej Joachim & Maria

  Brasilien er et helt fantastisk land, og vi elskede at rejse rundt der! Rio skal man opleve, når man rejser til Brasilien, så vi er glade for at høre I laver et stop der. På vejen op til Natal kan i tage forbi Salvador, hvor det populære Pelourinho område er. Det er enormt flot og hyggeligt. Et andet tip til når i er i Natal området er at udforske de forskellige strande omkring, og se om ikke i kan nå forbi Jericoacoara. Det er stranden selv Brasilianerne mener er den bedste i hele landet – og det siger ikke så lidt.
  Og som en sidste ting, så anbefaler vi kraftigt at tage et smut forbi Iguazu. Det kan både ses fra den Brasilianske og Argentinske side.

  Rigtig god tur, når I rejser afsted!

  Bedste rejsehilsner
  Mads & Camilla – http://www.backpackerne.dk/

  #3679771
  Anonym Joachim&Maria

  Tusind tak for svar, selvom det er længe siden 😉 Vi vil klart kigge nærmere på mulighederne for at komme til iguazu falls og tjekke stranden ud, ved Natal ?
  Mvh Maria og Joachim

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account