This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3528531
  Anonym MathiasBE

  hej jeg er en ung gut der gerne vil backpacke rundt i Japan. Jeg regner med at rejsen skal tage omkring halvanden månede. Jeg vil gerne høre om der er nogle, som har rejst rundt i Japan, om det var godt, hvilke steder der var fede, og hvad jeg skal regne med sådan en rejse koster.

  Jeg håber i vil hjælpe mig lidt.
  vh. mathias

  #3528808
  Anonym Anne Katrine

  Hej Mathias,
  Jeg bor p.t. i Japan, som udv.student på Kansai Uni. Jeg har før rejst rundt i Japan og det er en spændende men lidt dyr oplevelse at rejse her omme – mad er dog generelt billigt. Det er muligt at ‘tomle’ rundt, men ikke så normalt. Derfor burde du evt. få fat på et JR-pass – et togkort som SKAL købes hjemmefra og som giver god rabat til alle JR’s (JapanRailways) toge (og dermed også til shinkansen – som er Japans lyntog (300km/t.) Det kan købes via. JapanEksperten.dk. De kan også råde dig mht mange andre praktiske ting.
  Jeg vil helt sikkert anbefale dig at bestige Mt.Fuji – kan gøres i alm. løbesko eller vandrestøvler, men kræver en overnatning i shelter halvejs, ikke mindst for at kunne se solopgangen om morgenen (season: juli/august). Derudover er ‘onzen’ de japanske hotsprings fantastiske. Og du skal selvfølgelig også prøve at bo på et traditionelt japansk hotel: Ryokan.
  Held & Lykke på rejsen!

  #3532791
  Anonym Maria

  Hej
  Det lyder som du ved meget om Japan, så derfor kan du måske give mig en ide og hvor meget det koster at rejse rundt i Japan fx en måned?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account