This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3680991
  Anonym Carolina

  Hejsa!!

  Til februar tager en veninde og jeg til Syd-og Mellemamerika i 6 måneder, hvor vi skal backpacke. Vi har lavet os en plan om hvilke lande vi skal besøge og et budget, og jeg vil gerne høre jer ad, om i synes det lyder realistisk eller ej.

  Vi tænker, at vi i alt skal besøge 10 lande og de er: Argentina, Chile, Peru, Bolivia, Ecuador, Columbia, Costa Rica, Guatemala, Honduras og Cuba.

  Er det realistisk på 6 måneder? fordi vi vil også gerne nå at nyde landene og “lære dem at kende” uden at have travlt.

  Derudover tænker vi, udfra hvad vi har læst og hørt fra andre, at vi nok kommer til at bruge omkring 60000k inkl. flybilleter og rejseforsikring. Vi tænker at leve forholdsvis billigt. Bo på hostels, spise gademad osv.

  Hvordan synes i vores plan lyder? Det er første gang, at vi begge skal ud på en længere rejse, så vi har ikke rigtig noget at gå ud fra 🙂

  Mvh Carolina

  #3684432
  Anonym Mads & Camilla

  Hej Carolina,

  Vi har sammenlagt brugt 15 måneder på at rejse rundt i Central- og Sydamerika i løbet af de sidste 2 år, og er i øjeblikket i Ecuador. Det er et fantastisk kontinent der har ALT at byde på, og det er klart vores favorit destination!

  For at give et mere realistisk billede på jeres plan om at besøge 10 lande på 6 måneder, og samtidig vil “lære dem at kende” og ikke have travlt, så har I ca. lidt over 2 uger i hvert land. Det giver nok sig selv, at det på ingen måde er nok, hvis ikke I vil have travlt.

  Det er vigtigt I tænker over, at distancerne herovre er MEGET længere end i Danmark, vi snakker 10-24 timers busser jævnligt i Sydamerika, i Centralamerika er distancerne faktisk ikke lange, men på grund af dårligere veje og dårligere busser, så er busturene både mindre behagelige og altså ikke kortere af den grund.
  Hvis I samtidig vil have nogle dage ind imellem til bare at gå lidt rundt i byerne og kigge, eller have søndagshygge et par gange, for at bearbejde alle oplevelserne, så er det en god idé at have mere fleksible rejseplaner.

  Når det så er sagt, så kommer hele jeres situation også meget an på, hvor meget I gerne vil opleve i hvert land. Jeres holdning til hvordan I vil rejse, kan også sagtens ændre sig så snart I er kommet afsted og har fået et indblik I hvordan det er. Derudover er der også lande man kan bruge flere måneder I, mens der er andre man ikke er særligt vilde med og derfor ikke bruger særligt lang tid.

  Noget vi vil anbefale jer at gøre, er at læse op på nogle af de større oplevelser I gerne vil have, og derudover give plads til spontanitet, for I vil helt sikkert møde andre rejsende på hostels, der kommer med gode anbefalinger til steder at besøge! De bedste oplevelser, og dem man husker bedst, er ofte dem man ikke havde set komme 😉

  Håber det gav et mere realistisk billede, og hvis I har flere spørgsmål skal I være meget velkomne til at skrive til os på Backpackerne@hotmail.com

  Bedste rejsehilsner,
  Mads & Camilla

  Dansk Adventure Rejseblog – Eventyr, Rejser & Fotografi

  #3684436
  Anonym Mads & Camilla

  Med hensyn til mængden af penge I har sat af til det, må vi være lidt “the bad guys” og sige at det godt kan gå hen og blive ret stramt for jer.

  Alene rejseforsikringen vil komme til at koste jer, hvad vi ved fra Europæiske rejseforsikring eller Gouda, omkring +4000 kr, og fly kan også hurtigt løbe op. Har I kigget på hvad fly koster til og fra Danmark, fra de destinationer I vil starte og slutte?

  At have 50.000 til de lande kan sikkert nok lade sig gøre, men hvis I vælger at besøge alle landende er i nødsaget til at rejse forholdsvis hurtigt, og har derfor ikke så mange dage, hvor I kan holde budgettet lavt. For at have en smule luft i budgettet vil vi anbefale jer at have mindst 60.000 – 70.000 at bruge af, når I har betalt for rejseforsikring og fly.

  Hvis I har spørgsmål, må i meget gerne skrive til os på backpackerne@hotmail.com. Vi vil mægtig gerne hjælpe nye rejsende! 🙂

  Bedste rejsehilsner,
  Mads & Camilla

  Dansk Adventure Rejseblog – Eventyr, Rejser & Fotografi

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account