Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3500300
   Backpackers Online

  Hej igen. Endnu et spørgsmål fra mig. Jeg har lige siddet og set et rejse program, hvor de fortalte at kvinder ifølge islam ikke må bade på stranden i malaysia/borneo. Er der nogen der ved om det er rigtigt, evt. har erfaring med det?
  Mvh. Maria

  #3500301
   Backpackers Online

  Det kommer sikkert an på, hvor I malaysia, du er, men jeg var ikke ude for det i den måned, jeg rejste i malaysia. Måske skal du blot huske at beholde bikinitoppen på for ikke at støde nogen uden grund – eller undgå den uhæmmede nysgerrighed, de ind imellem kan stille for dagen 🙂

  #3500302
   Backpackers Online

  Malaysia er ikke et ‘homogent’ land.De er mere ‘frisindede’ på vestkysten end på østkysten,hvor Islam er den altdominerende religion(mainland).Generelt kan man sige at på vestkysten trækker en hvid pige i bikini adskillige nysgerrige mænd til,med mindre pigen vælger et af de store resort’s strande at bade ved.På østkysten bør en pige ikke gå i vandet,uden at være helt tildækket!!Sådan var det indtil 1-8-02.På denne dato indførte Malaysia Sharia-lov i nogle af delstaterne på østkysten(MEGET strenge straffe,for selv små forseelser),så det er nok ikke det perfekt ‘badeland’,for vesterlandske badenymfer.Men så er det jo godt at Thailand ligger som nærmeste nabo: )Der kan man bade alt det man vil.
  Held og lykke

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account