This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502235
  Anonym zarastokholm

  Hejsa,
  er der nogen der ved hvordan vi kommer fra Bangkok til Siem Reap?? for at se bla. Angkor Wat. Er det let nok selv at gøre det (evt. med tog), eller kender i nogle billige pakker fra Bangkok og hvor vi kan lede efter dem. Er det let at hæve Riel når man kommer over grænsen??
  Tusind tak for hjælpen :0)

  #3502236
  Anonym Anonym

  Hej Zara

  I kan købe billetten på/omkring Khao San Road i Bangkok. Sørg for at spørge til bustypen, rejsetiden og om den kører jer hele vejen eller kun til grænsen. De fleste kører kun til grænsen (men fortæller det ikke). Til gengæld er det let at finde busser på den anden side.

  Hvad riel angår, så skal I ikke bruge riel men dollars. De vil så give jer tilbage i riel, så I har lidt småt til drikkepenge mm.

  God fornøjelse med Angkor – det er fedt! Hvis I køber et flerdages pas, hvilket anbefales, så kan I komme ind aftenen før ved 17-tiden og se solnedgang gratis (så den dag ikke tæller)

  Hilsen Raslyng

  #3502254
  Anonym Anonym

  Hej Zara

  Jeg kan anbefale dig selv at tage en bus fra Bangkok til Poipet (grænseovergangen), og herefter hyre en taxa (vi gav 30 dollars for et par måneder siden) herfra til Siem Riep (tog ca. tre timer). Det er meget tidbesparende, da busserne når man kommer til Cambodia er pænt smadrede og tit bryder sammen (man kommer over i en anden bus ved grænseovergangen, så tror man at man skal opholde sig i den dejligt kølige luksusbus man kørte med fra Bangkok hele vejen til Siem Riep, tager man fejl). Tillige er det en oplevelse at fyre afsted i taxa med 80 km/t over de ballerede støvveje.
  -God tur!
  Mvh
  Christina

  #3502267
  Anonym zara

  tak for hjælpen!!
  mvh zara

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account