This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502907
  Anonym tinegrann

  Hej,
  Er der nogen der ved hvor jeg får mine vaccinationer billigst i Århus? Hvis jeg køber gennem euromedicin, hvem får jeg så til at give mig vaccinationerne? Og er malariapiller billigst gennem euromedicin?
  Tine

  #3502914
  Anonym pillip

  http://www.dlvs.dk er også meget billige. Det afhænger selvfølgelig af om man kun skal have en eller mange, da der er et gebyr på 70 kr.
  http://www.dlvs.dk/rejse/priser.asp?show=vaccine

  #3502915
  Anonym Anonym

  Ligger Danske Lægers Vaccinations Center ikke kun i København???

  #3502911
  Anonym jalte ozo (find mig på skype hvis du har flere spm)

  hvis du kommer til københavn inden du skal afsted er seruminstitutet det biligste. min erfaring med malariapiller er at det er noget giftigt stas og at lægerne ikke kender de lokale forhold – så tjek det først.

  #3502913
  Anonym Anonym

  Tjek dette link – jeg har tjekket mange priser i Århus ifm. rejse – og jeg finder altid ud af, at dette er billigst:

  http://www.vaccinationscentret.dk/

  Det ligger på vesterport 4, du kan se priser osv. på hjemmesiden. Modsat mange andre klinikker er her ikke noget “startgebyr”, så du betaler kun for vaccinens pris.

  Jeg har aldrig brugt Euro-medicin, men så vidt jeg ved, køber man medicinen over nettet og får så sin egen læge til at give vaccinerne. Jeg ved så ikke om ens egen læge skal have penge for det…

  Mht. malariapiller, så tror jeg det kommer an på hvilken slags, du skal have (afhænger af hvilke lande, du skal til, om myggene dér er resistente for bestemte mærker, typer af malaria osv.), om det kan betale sig eller ej. Skal du feks. have klorokonfosfat og paludrine, så er de ret billige på apoteket, mens malarone er dyrt – så der vil du sikkert kunne spare rigtig meget.

  Held og lykke med det.

  #3502916
  Anonym pillip

  Nej, de har flere afdelinger rundt om i landet…
  http://www.dlvs.dk/rejse/klinik.asp

  #3502917
  Anonym tinegrann

  Tak for de gode oplysninger og links.
  Stik imod al forventning har jeg nu fundet ud af at det – trods konsultationshonorar – er billigst hos min egen læge på banegårdspladsen 16.

  #3525124
  Anonym Jens Birkving

  Hej
  Det billigste vaccinations sted i København er http://www.sundhedscenter.com, de ligger 25-30% under Statens Seruminstitut og DLV
  Jens

  #3530593
  Anonym Carsten Hjort

  – Hvis i er flere end 10 der skal afsted så kan jeg kun anbefale de udkørende læger hos firmavaccination.dk

  – Dem har vi benyttet flere gange

  #3540675
  Anonym Carsten Torbensen

  – Prøv at kik på http://www.rejsevaccinationen.dk, de har klinikker i Hillerød, Roskilde, Taastrup, Vallensbæk og Odense.. Super god information, råd og vejledning før rejsen – og så har de sms service under din udlandsrejse om spørgsmål eller andet.. Super god service

  #3541267
  Anonym Ole Benthin

  Hej
  Som Jens Birkving skriver er Sundhedscenter.com stadig den billigst vaccinationsklinik, og af deres hjemmeside fremgår at de nu også er startet i Hillerød. De ligger stadig 20-30% under de andre vaccinationsklinikker.

  #3542002
  Anonym Tobias

  sundhedscenter.com er bestemt ikke det billigste i kbh. der er mange andre som er langt billigere

  #3542656
  Anonym Kurt Alexander Andersson

  Vi var 4 personer der tog på rundrejse i Østen i 2 måneder sidste år, og var ekstremt glade for ikke blot utrolig fin genemgang af vaccinationerne men også info om de ting de ikke kunne vaccinere mod – super guide, men havde et uheld under vores tur med et bid fra en Abe, vi skrev blot en sms til rejsevaccinationen på deres hovednummer, og de guidede os indenfor få minutter frem til nærmeste læge de kunne godkende, for efterfølgende Rabies vaccination.. godt vi havde rejsevaccinationen.dk med på turen… Tak derinde!

  #3547006
  Anonym Laura

  Søg hos din læge og hør. Jeg skal til at af sted til Costa Rica og Panama, og sygeplejersken hos min læge siger, at jeg kan få Hepatitis A og B, difteri, gul feber, tyfus og evt. malariapiller for 1000-1500 kr. – eksklusiv tilskud fra danmark.
  Lægen (Lægerne Langengevej) ligger i en forstad til Aarhus – de centrale læger er noget dyrere.
  En generel tendens i mine søgninger har været, at vaccinationsklinikkerne er noget kun dyrere end lægerne.

  #3662484
  Anonym Emil

  Altså med de priser der er på de hjemmesider der er blevet skrevet herinde kan jeg kun anbefale min lokale læge: http://www.aerodoc.dk/page/priser

  Emil

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account