This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524541
  Anonym Anonym

  Hej,
  Jeg står overfor at være færdig med skole her til sommer, hvorefter jeg gerne vil ud og rejse… Jeg har nogle planer for hvad jeg gerne vil lave på destination, så som bestige et bjerg eller noget andet hvor jeg får nogle fantastiske oplevelser. Er der nogle der har nogle forslag?
  havde selv tænkt på new zealand eller sydamerika.

  #3524551
  Anonym Jesper Jensen

  Der er store muligheder for at tjekke i både New Zealand og mange steder i Sydamerika.

  Men jeg vil anbefale 2 helt andre steder.

  Nepal
  Himalaya byder på verdens højeste og flotteste bjerge. Den bedste trekkingsæson er oktober/november. Landet er helt fantastisk. Dette er også en god raftingsæson. Begge dele fås fra let til meget svær alt efter hvad du ønsker.

  Tanzania
  Det ultimative bjergbestignings eventyr for “almindelige mennesker” er at bestinge Mount Kilimanjaro på næsten 6.000 m. Tag dig god tid op ad – brug gerne en ekstra dag på akklimatisering i forhold til højdesyge. I det sydlige Afrika kan du også springe bungyjump over Victoria vandfaldende.

  #3525085
  Anonym Thomasv

  Jeg rejser til Nepal i 2009.. der er rig mulighed for at bestige bjerge..

  Så nepal vil være et godt bud

  #3525443
  Anonym Staalben

  Jeg kan også varmt anbefale Kilimanjaro! Som førstegangsbjergtrekker var det et udemærket trek niveau. Hvis du vælger at tage til Tanzania og bestige Kili, så gør dig selv den tjeneste at vælge Machame ruten (whiskyruten), den er noget længere, men man undgår overfyldte hytter og bliver vænnet til højden i det, man bruger en ekstra dag. Dermed bliver man klar til topturen. Og intet syn (i Afrika) slår solopgangen over Afrika i 5895 m…

  #3534453
  Anonym tine goes to asia

  hmmm hvorfor mon mit billede følger denne tråd. Har ikke skrevet noget her før nu….mærkeligt

  #3535177
  Anonym kat

  Tongariro crossing i new zealand er blevet kåret til verden bedste endagshike af LP. Jeg er ikke den store hiker(er lidt for doven), men nøøj det var en af de mest fantastiske ture jeg nogensinde har været på. Helt klart alle vabler værd 😉

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account