This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3501354
  Anonym tln

  Er du imellem 18 og 25 år og har lyst til en oplevelse ud over det sædvanlige:

  Job beskrivelse:

  Så har vi jobbet til dig som oversætter (guide) på en dansk ejet Safari Lodge i Sydafrika, hvor du vil komme til at indgå i et ungt team med Sydafrikanske guider.

  Store Verden Rejser sender hvert år ca. 1.000 gæster fra hele Skandinavien til Matswani reservatet i Sydafrika, som er beliggende 250 kilometer nord for hovedstaden Pretoria.

  Du kan besøge http://www.storeverden.dk samt rekvirere vores brochure via nettet, her kan du få et indblik i hvordan et uge program for vore gæster, ser ud. Mange af vore gæster taler ikke engelsk, derfor er en oversættelse af de sydafrikanske guiders informationer nødvendig.

  Vi forventer ikke at du ved noget om den Sydafrikanske fauna, men du skal være udadvendt, smilende og imødekommende overfor vore gæster samt være i stand til at oversætte informationer fra engelsk til dansk. Efter ca. 3 måneders ophold skal du være indstillet på at klare nogle guide opgaver selv.

  Viden om dyr, fugle, træer m.v. er ikke noget man lærer på en dag, men er du interesseret i at lære noget, og kan du lide at arbejde i et ungt miljø med højt tempo, så er et 3-6-12 måneders ophold på Matswani Safari Lodge lige noget for dig.

  Flybilletten t/r til Sydafrika dækkes med 50 % efter et 3 måneders ophold og 100 % efter 6 måneder. Du vil få eget værelse stillet til rådighed, samt kost, logi, guide uniform, vaskeservice m.v.

  Herudover vil du blive aflønnet efter Sydafrikanske normer, alt efter hvilket niveau du er på.

  Har du lyst til at høre nærmere, så send dine CV til soren@storeverden.dk så vil jeg kontakte dig for en personlig samtale snarest muligt.

  Venlig hilsen

  STORE VERDEN A/S

  #3545970
  Anonym Christina

  Er dette opslag gældene? 🙂

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account