This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3526806
  Anonym Pjotsen

  Hejsa,

  Jeg er ved at planlægge min anden rejse til østen og kunne godt bruge lidt gode råd fra andre 🙂
  Planen er umiddelbart at tage fra Bangkok ned igennem Malaysia og slutte af på Borneo.. Dog har jeg ikke uanet tid til rådighed i denne omgang, så vil gerne have jeres anbefalinger omkring hvilken del af Borneo der er et must?? For kan ikke nå det hele – har nok kun 10-14 dage til rådighed på Borneo..

  Så hvilken del af Borneo skal jeg tage til????

  #3526813
  Anonym Anne

  Hej! Jeg var på Borneo i 14 dage, i delstaten Sabah, og syntes det var det var udmærket med tid. Kunne selvfølgelig have brugt flere uger, men på 14 dage kan man sagtens nå en masse. Vi var i Kota Kinabalu nogle dage, med Uncle Tan i junglen, dykkede på Sipadan, i Sepilok Orangutang centret, og så skulle vi ha’ besteget mt Kinabalu, men måtte aflyse pga en forstuvet fod. Men tidsmæssigt ville det nok kunne lade sig gøre. Sabah var i hvert fald über fedt! Regn dog med, at overnatning er lidt dyrere end resten af Sydøstasien.. Til gengæld er maden stadig billig og fortræffelig! Go tur!

  #3526814
  Anonym Anna-Louise

  Hej.
  Jeg var i Malaysia sidste år, og synes også delstaten Sabah. Uncle Tans skal man opleve:) Det var fantastisk at sejle rundt på floden i verdens ældste regnskov og opleve alle de vilde dyr, bare såå fedt! Og selvfølgelig verdensklasse dykning ved Sipadan (semporna) VI så 12 havskildpadder i løbet af én dag:D Og ellers Mount Kinabala, det var simpelthen helt fantastisk. Der er også okay raftingmuligheder. Så synes bestemt Sabah er det absolut fedeste!! God rejse.
  Anna-Louise

  #3526856
  Anonym Honeymonsteret

  Hej!

  Min veninde og jeg skal også en tur til Asien og planlægger at besøge Borneo. Kan høre på Jer og alle andre der skriver herinde at Sabah er den bedste sted at være – så det er også der vi regner med at tage hen. Har lige et spørgsmål til Anna-Louise: Du skriver at der er gode raftingmuligheder. Kan du give mig lidt flere oplysninger omkring dette. Vi er nemlig meget interesserede i at komme på noget rafting også.. Vi skal også rejse i Thailand, Singapore og Australien og er også interesserede i at høre om andre vilde oplevelser i natur osv.

  På forhånd tak for hjælpen!

  Kamilla

  #3526900
  Anonym Kamilla

  Hej..

  Tak for svar. Det ser fedt ud!
  Sidder og undersøger mulighederne for hvordan man billigst kommer fra KL eller et andet sted på østsiden og ud til KK på Borneo. Flypriserne ser dyre ud, så vi overvejer om man måske kan tage med båd? Har du nogen erfaringer med det?

  #3526886
  Anonym PH

  Hej Kamilla

  River Bug er et godt bud hvis I vil ud og rafte.
  Udgangspunkt fra KK (Kota Kinabalu)

  God fornøjelse

  Pio

  #3526887
  Anonym PH

  hovsa og så glemte jeg lige at tilføje et link, kommer her:

  http://www.traversetours.com/

  Pio

  #3526904
  Anonym Anonym

  Det er super billigt med airasia.. Omkring 300 kr. pr. person

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account