This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3531922
  Anonym Pernille23

  Hej.
  Jeg rejser afsted på backpackertur i 3 mdr om ikke så længe med to veninder. Vi skal starte ud med to uger på Borneo og vores rejseagent foreslår at vi booker en tur, da man på den måde får set mest muligt af Borneo på de to uger. Det er sikkert også rigtigt, men det er rimelig dyrt når man rejser på budget, så er der nogen, der kender til nogle alternativer? Det kan være det er et dumt spg. men kan man ikke godt rejse selvstændigt rundt på Borneo og stadig opnå at opleve en masse? Vores rejseagent påstår nemlig at det ikke er det letteste..

  #3531923
  Anonym Mads Andersen

  Ja kommer, lige fra Borneo.
  Han har helt sikkert ret. Jeg rejste rundt på egen hånd og brugte godt 2 måneder, og jeg vil nok tro, jeg brugte to uge på at vente, før der ville være en åben plads, og det var både mt.kinabalu sepidan og turtle island og kinabatangas.

  så hvis i skal se det hele på 2 uger skal det helt sikkert planlægges i forvejen.
  Grunden til det er så dyrt er fordi, der kun er et antal pladser om dagen, så de bliver tidligt booket. Det sjove er så, at alle ture kommer til at koste godt 100$, når man regner det hele sammen

  Borneo var et af de dyreste lande på min tur

  Hvis du vil se lidt til borneo kan du jo se billeder på min hjemmeside. http://www.thildeogmads.dk

  Rigtig god tur,, glemte helt at Borneo også var et af de fedeste lande at rejse rundt i… De har alt.. hvis man har $$

  #3531925
  Anonym Rasmus

  Hejsa.
  Jeg har ikk selv været på Borneo, men tager dertil om en måneds tid. Har også hørt, at det er en god ide at booke ting hjemmefra, men jeg mener ikke at det er nødvendigt at booke en dyr tur. Der er en del selskaber på nettet der også specialiserer sig i backpackere.
  Jeg har bla booket en 3 d/2n jungletur til ca 500 kr alt incl., og dykning på Sipidan med overnatning til en oki fornuftig pris. Mt Kinabalu kan også bookes på forhånd. Dette er alle ture i Sabah, men da i kun har 2 uger, går jeg også ud fra, at i begrænser jer til et område.
  jungleturen http://www.uncletan.com/
  dykning (men som også arrangerer mt kinabalu : http://www.scuba-junkie.com/diving/
  disse selskaber hjælper også med videre transport, og afhentning evt i lufthavn, hvis det er (begge selsskaber er anbefalet af Jysk rejsebureau på deres hjemmeside også)

  #3531932
  Anonym Martin

  Helt enig med Rasmus. Der er 3 ting som kan være ganske svære at planlægge/booke når man først er ankommet. Det er følgende: Mt. Kinabalu, Turtle Island (Selingan Island) og dykning ved Sipadan. Grunden hertil er at der kun kan komme et begrænset antal gæster til disse steder pr. dag, og derfor bliver der drøn hurtigt udsolgt. Jeg har været i Sabah 2 gange og begge gange bookede jeg tingene i god tid. Sidste gang jeg var der bookede jeg Mt. Kinabalu ca 1,5 måned i forvejen, og der kom jeg på venteliste. Ved Sipadan må der maks komme 150 personer ud og dykke/snorkle om dagen, så der bliver der også hurtigt udsolgt.
  Rasmus angiver nogle vildt fede leverandører. Uncle Tan har en rigtig fed og meget backpacker agtig jungle camp. Scuba Junkie er vildt gode, husk at bo på deres resort på Mabul, da Semporna er jævnt kedelig. Resortet står ikke på deres hjemmeside, men spørg efter det hvis du skriver til dem. Scuba Junkie har også et andet selskab der hedder River Junkie, http://www.river-junkie.com. De arrangerer rafting, og tag Padas river hvis det skal være vildt. River Junkie kan også arrangere turen til Mt. Kinabalu.
  God fornøjelse med planlægningen, du vil ikke fortyde dit ophold der.

  #3531929
  Anonym globetrotten

  Jeg var også på Borneo i 2 uger. Bookede jungleturen da vi ankom, det var kun 5 dage før, og mht dykning, bookede vi det bare, da vi ankom til Semporna. Måske var vi bare heldige..

  #3531949
  Anonym Carina

  Vil give de andre ret, men lad være med at købe en færdig pakketur for to uger, find selv de fede ting i vil se og så book dem separat, det gjorde vi da vi var der. Vi havde dog 6 uger, så vi bookede noget hjemmefra og noget på stedet. Uncle tan er helt sikkert et must når man er på Borneo, det var sååå fedt!! Og ikke særlig dyrt i forhold til mange andre tour selskaber.
  Vi var også ude med en tur med scuba junkies og boede på mabul i et privat ejet longhouse, en rigtig god oplevelse, og meget lokalt. Den bookede vi først da vi var der og det gik fint. Uncle tan bookede vi hjemmefra. Turtle island “opdagede” vi først da vi kom derned og endte med at tage afsted dagen efter, det kostede os også det dobbelte af hvad de andre på turen havde betalt, så det kan helt sikkert betale sig at kigge sig lidt for og booke i forvejen. Mht Turtle island skal man være opmærksom på at de siger at der kun må være ca 20 på øen ad gangen pga det er et beskyttet område, men vi var næsten 60 på øen da vi var der. Det er også noget de bruger for at presse prisen op.

  Vi var bl.a. i Mulu nationalpark, det kan helt sikkert anbefales!! hvis det er natur i er ude efter, en helt fantastisk park. Måske lidt svært at få med på to uger hvis i skal alt det andet også. Men tjek det ud på nettet, super fedt! Hvis i tager derud så tag og ring til denne her privatguide eller spørg efter ham i Nationalparkens visitors center, han er helt vildt fed og ikke særlig dyr; Veno Enar,6012-8700275. Et rigtigt godt tip!! men ud over det, så hav en rigtig fed tur, god det var mig igen!! ;0)

  #3531982
  Anonym J

  Jeg følger lige med her…

  Min kæreste og jeg skal også til Borneo til sommer… dog kun 8-10 dage, da vi også skal til Thailand og Maylasia…

  Skal man booke hotel/hostel på forhånd eller finder man det bare, når man når frem? – Hvad er billigst? Vi skal afsted i juli måned 🙂

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account