This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3542110
  Anonym Anonym

  Hej BP’ere
  Min kæreste og jeg vil gerne et smut til Borneo. Vi har fundet flybilletter, men vil gerne høre om nogen af Jer kender til nogle gode/billige steder at bo? (Vi er ikke vanskelige, en bambushytte er rigeligt)!
  Udover det vil vi høre om nogen ad jer har erfaringer med dykning derovre? Hvor? Pris? og hvor lang tid i forvejen skal man bestille? og hvor kan man bestille det? 🙂 På forhånd tak!

  #3542131
  Anonym Perry Dahl Christensen (send_flere_penge@hotmail.com)

  https://www.backpackerplanet.dk/resjecafe/rejsesnak/19/35079/svar.htm

  Jeg kan anbefale denne tråd mht. dykning. Der er også nogle generelle råd om Borneo. Derudover ligger der en del forskellige tråde som er virkelig godt besvaret. Daniel Johansen plejer at give nogle særdeles gode svar, så brug evt. søgefunktionen til at finde nogle af disse tråde.

  Som nævnt i den tråd jeg linker til, så er der begrænsninger på antallet af daglige dykkere på Sipadan. Det er derfor en god idé at booke på forhånd. Jeg havde base i Semporna som er en by som ikke tilbyder ret meget andet end dykning. Derudover er der et stykke ud til Sipadan derfra. Det kan derfor godt være en fordel at booke via nogle af de operatører der ligger på Mabul. Det er muligvis også lidt dyrere, da overnatningen på Mabul ikke er helt så billigt som Semporna.

  Jeg brugte Sipadan Scuba og overnattede på det hotel der ligger lige ved siden af. Hotellet havde en relativ høj standard til få penge. Sipadan Scuba var meget professionelle og selvom det kan virke lidt mærkeligt at booke og betale online, så er der ingen problemer med det.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account