This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3529640
  Anonym freelance

  Hej Anders
  Jeg er kommet frem til at det billigste må være http://www.scuba-junkie.com/ i hvert fald hvad jeg har kunnet finde. Her bor man på Borneo og sejler de ca. 45 min hver vej. Det bliver nok den løsning vi vælger når vi skal dertil i starten af september.

  I løbet af nogle uger vil du kunne læse om vores forberedelser, planlægning mm på
  http://www.world-traveller.dk
  Under rejsen vil du snart kunne klikke på Borneo og læse hvad vi er kommet frem til.
  Mvh
  Rasmus

  #3529641
  Anonym Anonym

  Hej
  Scuba-Junkies er et rigtigt godt bud. De er rigtigt gode og har et hyggeligt guest house/ Hotel knyttet til dykkerskolen. Instruktørerne er hovedsagligt europæere eller australiere. Vi mødte bl.a. en dansk instruktør dernede. De holder til i Semporna, så hvis i vil bo på Mabul skal i vælge nogle andre.

  Andre musts efter min mening er at bestige Mt. Kinabalu og tage på tur i junglen lang Kinabatangan floden. Uncle Tans er tur-arrangør. Super hyggeligt, men meget primitivt.

  God tur
  Morten

  #3529636
  Anonym Moeskjaer

  Hej allesammen

  Min kæreste og jeg skal tre uger til Borneo (sabah) i august. Vi vil rigtigt gerne dykke ved Sipadan og har hørt det er en god idé at booke hjemmefra. Er der nogle der kan anbefale dykkerselskaber? Derudover er jeg i tvivl om hvor vi skal have base under dykningen…Mabul, Semporna mv? og hvad det koster de respektive steder…

  Hvis I i udover dykkerhistorier har andre “musts” angående Borneo er I også meget velkomne til at ytre jer 😉

  Venlig hilsen
  Anders

  #3529644
  Anonym Michael

  Jeg dykkede hos Seaventures. Det er en ombygget boreplatform der er placeret lige ud for kysten ved mabul. De har dykning ved sipadan hver dag og kun en sejltur på omkring 20 min hver vej. desuden kan man dykke alt det man vil lige under platformen. man tager bare elevatoren ned i vandet. Det er superfedt

  jeg booked det igennem dive the world og kan kun anbefale det.
  http://www.dive-the-world.com/dive-resorts-malaysia-sipadan-seaventures-resort-main.php

  #3529659
  Anonym Dennis

  Hey Anders

  Jeg tog mit advanced open hos Scuba Junkie og kan klart anbefale dem. Da jeg var der i november 07 kunne man godt bo på Mabul, det var dog ufattelig kedeligt. Der sker nemlig ikke noget på øen. Mødte dog nogle svenske tøser som boede der i 2 måneder og simpelhen elskede det så synes I skal kigge forbi og finde ud af hvad I selv synes. De boede og dykkede hos Uncle Chan (tror nok det var navnet, der er kun et selskab der har et navn som det, så de er til at finde) og var super glade for det. Ved at bo på Mabul kom I tættere på de lokale, og det er en oplevelse i sig selv.

  Jeg havde ikke behov for at booke på forhånd.

  Kan klart anbefale at bestige Mt. Kinabalu og ind tur ind i junglen med Uncle Tans for at se orangutanger og krokodiller.

  God tur
  Dennis

  Ps. Det er desværre meget almindeligt, at folk har nazitrøjer på. Det skyldes, at de er de billigste og folk ikke ved hvad det betyder 🙁

  #3529690
  Anonym Moeskjaer

  Hej allesammen.

  Mange tak for svarene.
  Har lige et spørgsmål mere angående Borneo.
  Vi vil rigtigt gerne bestige Mt Kinabalu, og jeg er lidt i tvivl om det skal ske med en guide eller man kan/må gøre det selv???

  Håber I kan hjælpe mig med et svar.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account