This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3529014
  Anonym kat85

  Hejsa,

  Vi er to toeser der nu er havnet paa Borneo 🙂

  Vi er ved at lave en slagplan over hvad vi skal se her. Vi vil ud og dykke ved sipadan omraadet. Vi vil gerne have en pakkeloesning hvor mad og overnatning er inkluderet og ogsaa gerne udstyr. vi har planer om en 3 dage/2 naetters tur. Er der nogle der har gode/eller daarlige erfaringer med et bestemt selskab?? saa vil vi meget gerne hoere om det 🙂 vi har selv kigget lidt paa en tur fra borneo divers mabul resort og seaventures dive resort.

  derudover vil vi ogsaa gerne tur i kinabatangan,, har i nogle erfaringer der med selskaber??? vi har kigger paa uncle tans itinerary 3 dage/2 naetter, men har hoert meget forskelligt om det.

  har folk ellers haft nogle fede oplevelser her som i vil dele ud af????
  Er turtle island for eksempel pengene vaerd for en overnatning?

  haaber paa at hoere fra jer snart… vi skal nemlig snart have booket 🙂

  Tak for hjaelpen 😀

  #3529017
  Anonym Jakob Rasmussen

  Nu fortæller I ikke, hvad jeres budget rækker til, men jeg vil til enhver tid foretrække Kapalai Resort istedet for Mabul. Jeg har aldrig oplevet så lækkert et sted, men prisen er selvfølgelig heller ikke for rygsæksrejsende.

  Jeg kan varmt anbefale, at I booker en tur til Kinabatangan via hostellet Sandakan Backpackers. Her boede vi dejligt og de arrangede turen til Kinabatangen til perfektion og til en yderst god pris. Vi så vilde organgutaner, næseaber, skorpioner, elefanter mm…

  God rejse

  #3529026
  Anonym Anonym

  Hej tøser

  Jeg var med Uncle Tans og det er vildt hyggeligt. Det er absolut ikke luksus, men det er vel heller ikke derfor man overnatter i junglen..
  Desuden kan jeg anbefale Scuba Junkies hvis i vil dykke ved Sipadan. Det ligger i Semporna og har nogle rigtigt cool guider/instruktører. Jeg har ikke været på Mabul så jeg kan ikke give en sammenligning.

  God tur

  #3529039
  Anonym Cecilie.

  Min kaerste og jeg boede paa homestay i en lille by der hedder Batu Puteh. Vi fulgte et program og havde vores egen guide i de to dage. Han tog os med paa morgensejltur paa floden hvorvi saa ja.. Alle de vilde dyr. Vi var ogsaa paa trekking, ude og se gamle grotter og til noget kulturel aften med danseunderholdning (!!)
  Det var rigtig sjovt.. Kan anbefales..
  Vi dykkede ogsaa med scuba junkie paa Mabul.. Helt fantastisk!

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account