This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3527867
  Anonym Donnytkalumba

  Hej … Min kæreste og jeg planlægger at tage 4-6 uger til Borneo og Fillipinnerne i juli..Så vil egentlig bare lige høre om der er nogen der har nogen erfaringer med stederne?også om der nogen ting man bare skal se? Donny:-)

  #3527869
  Anonym Miss Buch

  Jeg har været på Borneo i 13 dage, og det var fantastisk..

  Jeg synes Kinabalu nationalpark er et besøg værd, også selvom I ikke planlægger at bestige Mt.Kinabalu (det er dog en kæmpe oplevelse – men også mega hårdt). Men der er masser af gode vandreruter m.m. i parken.

  Ellers så var orangutaner et helt stort trækplaster for mig da jeg skulle til Borneo. Men var total skuffet da jeg var i Sepilok rehabilitation center – MEN til gengæld mødte vi “Jacky” i byen Poring Hot springs, som er en 21 år gammel orangutan. Det var meget federe at se hende hvor der ikke var proppet med turister.

  Og ja så er skildpadder også fedt – så Turtle Island vil jeg klart anbefale..

  Skriv endelig hvis du har noget at spørge om..
  Michelle

  #3527887
  Anonym Anne

  Tag med Uncle Tan (i Sandakan) på en 3 dages jungletur. Det er temmelig primitivt, man bor stort set bare i nogle “bur” ude i sumpen, men der er fantastiske muligheder for at se orangutanger, krokodiller, alle mulige slags aber, fugle, kattedyr, lizards, kryb af enhver art og i bedste fald pygmæ elefanter. Drengene, som sejler og guider er så søde og dygtige og de taler super engelsk! Campen er ikke særlig stor, så der er gode socialiseringsmuligheder. Det var helt klart noget af det bedste på Borneo.

  Men I må og skal også tage ud og dykke, eller bare sknorkle, ved Sipadan Island. Det er efter sigende et af de tre bedste steder i verden at dykke, og selv hvis man kun snorkler er det helt fantastisk. Bare på snorkelturen kommer man helt tæt på skildpadder, smukke fisk og koraller. Det er uden sidestykke! der findes endda en helt speciel Sipadan Song, som synges hos Uncle Chang på Mabul..

  De små øer ud for Kota Kinabalu er også dejlige til badning og afslapning, men da vi var der, i juni, var der rigtig mange kinesiske turister, der fyldte strandene.

  KK er en meget stenet by, men hvis I tilfældigvis er der under høstfesten, som holdes lidt udenfor byen, er I sikre på festligheder local style!

  Borneo er helt klart et af de mest fantastiske steder, jeg har været. Spender minumim 14 dage bare i Sabah-provinsen, der er så mange spændende steder på et forholdsvis lille areal, super fedt.

  God tur!

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account