This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3534951
  Anonym miller25

  Hejsa.

  Er der nogen der har taget turen fra Phnom Penh til en af øerne sydpå, enten i Cambodia eller i Thailand (området omkring koh Chang)?

  Hvad er der at se på denne tur? Er der noget der er et must?

  Hvis i skulle vælge en af øerne, hvilken en ville i foretrække?

  #3534956
  Anonym Bryder

  Hej. Turen fra Phnom Penh til øerne er der ikke så meget at skrive om andet en en smuk natur.Men hvis du vil besøge øerne så er mit råd at blive kørt til Ochheuteal Beach i Sihanoukville.Der ligger der nogle gamle fiskerbåde som transporterer turister ud til øerene for meget lidt penge.På vej der ud kan i også dykke på koraller ,dog ikke så godt dom eksempelvis Det røde hav. Øerne er utolig smukke med sand som flormelis og roligt lagune grønt vand og jungle inde i midten.Der er mærkligt nok ikke mange turister og man kan nemt finde sin egen strand en hel dag uden at se en sjæl.
  Det skal siges at øerne som ligger vest for byen også ligger langt fra land og gør dermed turen noget kun dyrere og kræver en overnatning,men det er ikke turen værd da der er det samme at opleve på de noget mindre øer syd for byen.

  #3534977
  Anonym Thomas

  Ko Tonsay, eller Rabbit Island, nede ved Kep er også fantastisk lækker. Man kan sagtens bo derude, men det hele er meget sparsomt.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account