Dette emne er tomt.

  • Forfatter
    Indlæg
  • #3534951
     miller25

      Hejsa.

      Er der nogen der har taget turen fra Phnom Penh til en af øerne sydpå, enten i Cambodia eller i Thailand (området omkring koh Chang)?

      Hvad er der at se på denne tur? Er der noget der er et must?

      Hvis i skulle vælge en af øerne, hvilken en ville i foretrække?

      #3534956
       Bryder

        Hej. Turen fra Phnom Penh til øerne er der ikke så meget at skrive om andet en en smuk natur.Men hvis du vil besøge øerne så er mit råd at blive kørt til Ochheuteal Beach i Sihanoukville.Der ligger der nogle gamle fiskerbåde som transporterer turister ud til øerene for meget lidt penge.På vej der ud kan i også dykke på koraller ,dog ikke så godt dom eksempelvis Det røde hav. Øerne er utolig smukke med sand som flormelis og roligt lagune grønt vand og jungle inde i midten.Der er mærkligt nok ikke mange turister og man kan nemt finde sin egen strand en hel dag uden at se en sjæl.
        Det skal siges at øerne som ligger vest for byen også ligger langt fra land og gør dermed turen noget kun dyrere og kræver en overnatning,men det er ikke turen værd da der er det samme at opleve på de noget mindre øer syd for byen.

        #3534977
         Thomas

          Ko Tonsay, eller Rabbit Island, nede ved Kep er også fantastisk lækker. Man kan sagtens bo derude, men det hele er meget sparsomt.

        Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

        Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

        © 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

        Log ind med brugernavn & kodeord

        eller    

        Glemt dine oplysninger?

        Create Account