This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3536220
  Anonym Dorthe og Bent

  Hej min kone og jeg overvejer at flytte til asien. evt. cambodia. Min kone er engelsklærere, og jeg er smed er der nogle der ved om der er arbejde at få? Håber at der er nogle der kan hjælpe.

  #3536225
  Anonym Dorthe og Bent

  Hej heffer. Tak for dit svar det hjalp os en hel del, men lige et spørgsmål mere. du skriver at du ville starte en bar eller hotel, er der økonomi i at lave en terverna med lidt let mad samt øl,vand og så videre, for så er det måske i den retning vi skal. v h det kolde nord. 🙂

  #3536226
  Anonym Anonym

  Der er utrolig mange små boder som sælger mad, øl og vand for ingen penge, så det bliver svært at konkurrere med disse..

  De ‘gode’ penge ligger i turisterne og jeg har set rigtig mange gode kombinationer af hostel/hotel/restaurant/bar som løb rigtig fint rundt.. De fleste er ejet og drevet af tilflyttere fra vesten.

  I skal nok gå efter turistområderne i enten Siam Reap, Sihanoukville eller Phnohm Penh.

  Især Phnon Penh synes jeg manglede et godt og billigt hostel. De fleste var uden basale faciliteter og med dårlig mad… De to andre byer var det intet problem at finde flotte hostels.

  Held og lykke med det – Cambodja er et fantastisk land!

  #3536227
  Anonym Dorthe og Bent

  Hej guest.
  Tak for dit brugbare svar .
  Vi har tænkt os at leje et stykke jord, til den omtalte terverna, og så har backpackere mulighed for at slå telt op. Er det fuldstændig urealistisk?
  Mange hilsner os

  #3536221
  Anonym heffer

  Hej,

  Engelsklærer skulle ikke være umuligt – de er helt vilde efter at lære engelsk i Cambodja. Det er straks værre med en smed tror jeg.

  Ligemeget hvad skal I forvente at få en meget lav løn, men til gengæld er det også super billigt at bo.

  Hvis jeg skulle flytte derover startede jeg dog hellere et hostel eller en bar 😉

  #3536228
  Anonym Magnus

  Drop telt-ideen – det er ikke sjovt at ligge i telt, når det er 30°C og der er hverken AC eller ventilator. Næsten ingen rejser for øvrigt med telt i den del af verden. Hvis I vil åbne en forretning af en art, så tag dertil og snak med nogle af dem der har gjort det samme.

  #3536230
  Anonym Dorthe og Bent

  Tak for svaret 🙂 men det vil sige at det vi tænker på er ikke umugeligt. vedr. en lille snack bar. med øl ,vand og lidt ledt mad. 🙂

  #3536232
  Anonym heffer

  Glæder mig til at komme forbi og smage noget ledt mad 😉

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account