This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3526625
  Anonym c&t

  Hej

  Min kæreste og jeg skal på rundrejse i de ovennævnte lande i ca. 5 uger. Vi starter med at flyve til Bangkok, hvor vi har et par overnatninger, dernæst vil vi ta’ til Cambodia, Phnom Pen. Her starter vores rejse så. Vi regner ca. med at bruge 1 uge i Cambodia, 2 uger i Laos og 2 uger i Vietnam. Er der nogen, som har forslag til “musts” i de 3 følgende lande? Vi ved godt, at vi ikke har alverden tid, så vi vil selvfølgelig ikke “spilde tiden” på noget mindre oplevlesesrigt, hvis man kan sige sådan…

  Håber at høre fra nogle erfarne rejsende ;0)

  Christina og Thomas

  #3526629
  Anonym lone traveller

  Cambodia: Killing Fields, angkor wat

  Vietnam: Nogle tuneller, evt delta, sapa, halong bay skulle være rigtig gode.

  #3526630
  Anonym tax
  #3526639
  Anonym c&t

  Det var også vores plan at se Angkor Wat i Cambodia.
  I Laos regnede vi med at tage til Pakse i nogle dage og så videre op til Vientiane, så Vang Vieng og så Luang Prabang. Men 4000 Islands er også et lækkert sted?
  Vi har ikke rigtig planlagt noget med Vietnam endnu, og der har vi jo 2 uger. Hvad er det specielle ved de teder du nævner, Lone Traveller?

  Tusind tak for alle svarene. Keep ’em coming..! 🙂

  Christina og Thomas

  #3526634
  Anonym Rasmus

  Hey.. Hvis i tager turen fra Cambodja til Laos overland kommer i I Cambodja igennem en lille by der hedder Kratie.. I floden her lever ca 100 af de sidste 150 ferskvandsdelfiner i verden.. Vi så en helt flok og området er fantastisk.. Lige når man krydser grænsen til Laos ligger et af de største must´s i landet.. 4000 Islands som er nogle små meget primitive øer uden biler og ret meget elektricitet, hvor man kan gå rundt og se øerne… Vang Vien i Laos er et andet sted man skal se for den flotte natur og selvfølgelig tubing-festerne!!!!
  I Vietnam vil jeg også som ovenstående anbefale Sapa som det mest spændende omend det kan være en anelse turistet..

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account