Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3503804
   SydTine

  Jeg er en 19-årig pige der efter sommerferien skal 1, 1½ måned til Caribien. Om det bare bliver Cuba, d. dominikanske republik eller hvad, det ved jeg ikke.. Er meget grøn mht. at rejse selv, og søger sf. også rejsepartnere..
  Men, er der nogen der har erfaring med at rejse rundt i Caribien, og hvor dyrt bliver det at transportere sig rundt mellem øerne? Alt om Cuba. d. dominikanske republik og caribien kan bruges!!!
  Hilsen Tine

  #3504573
   Sabine

  Hejsa Tine –
  Var paa Cuba 7 uger i tidsrummet 14.december 05 – 31.januar 06, hvilket er den Cubanske vinter – og det var (bemaerk) Meget! varmt – hvis du evt. er meget lys er det ikke en god ide at rejse i August. Jeg ved ikke meget om transport mellem oeerne, men ring evt. til Kilroy travels og spoerg dem – de er altid venlige og besvarer gerne spoergsmaal som disse. Cuba er et dyrt land at vaere og rejse i, jeg har mange gode raad og kunne nemt skrive en hel roman – det ville ga helt galt, men du er mere end velkommen til at stille mig hvad spoergsmaal det maatte vaere, jeg besvarer dem gerne 🙂
  Ps. Cuba er FANTASTISK!! Tag afsted tag afsted!

  #3505719
   Anonym

  Her er lidt om Cuba
  http://cuba.atheart.dk

  Mht. rejse mellem øerne kunne du evt. prøve at
  stille spm. på
  http://thorntree.lonelyplanet.com/categories.cfm?catid=14

  Mvh og rigtig god tur

  Jørn

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account