Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3545526
  Anonym fam clausen

  Nogen som har erfaringer med Casa Particulares på Cuba hvor de kan forstå lidt engelsk ?
  Vi skal besøge Cuba fra den 20. august og to uger frem.

  #3545554
  Anonym amboye16

  Hej Fam. Clausen

  Nu er det ved at være nogle år siden, at vi var i Cuba og vi er også i den heldige situation, at min kæreste taler spansk, men jeg kan ikke tro, at det skulle være et problem for jer med sproget. I de størrer turistbyer er der super mange Casa Particulares og når I først er kommet inden for døren et sted, så kender de alle sammen en bror, fætter, kusine… i den næste by, som I skal til og de er alle meget behjælpelige med at sende jer videre til næste destination. (Vi oplevede det til tider lidt omklamrende, det der med, at de gerne ville styre, hvor vi skulle bo det næste sted, men vi må sige, at vi kun boede hos søde og dejlige mennesker rundt i hele Cuba.)

  Det kan godt være, at familierne ikke kan flydende engelsk, men så er der altid en fætter, en nabo eller en søn, som kommer forbi og hjælper med sproget. Og med smil og tegnsprog kommer man langt.

  En sen eftermiddag kom vi til en lille landsby på vej mod Maria La Gorda, men det viste sig, at der ikke var et eneste Casa Particulares-skilt på nogle af dørene. Men ved at spørge på gaden, fik vi at vide, hvem i byen der lejede værelser ud. De var godt nok ikke hjemme, men naboen havde nøglen, så vi kunne bare gå ind. Da familien kom hjem fra arbejde, blev de kun glade for at se os i stuen. Hele familien flyttede over til naboen og vi fik deres hus for natten. Stor, stor gæstfrihed alle steder!

  Rigtig god tur
  Anne Marie

  #3545571
  Anonym fam clausen

  Tak for dit svar, vi glæder os

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account