This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502445
  Anonym Holden

  Hej Backpackers people..

  Vi er to friske drenge der har kørt USA rundt snart i 6 måneder. Vi befinder os iøjeblikket i Chicago hvor vi snart er færdig med at arbejder og turen går derefter videre til Vestkysten. Vi har købt en SUPER Van i Arizona som vi sover i og der har ikke været det mindste med den. Vores RoadTrip slutter i Californien d. 28. juli, og vi skal derfor skille os af med vores kæreste eje.

  Hvis nogle her inde alligevel skulle ud at købe en Van til en RoadTrip kunne denne måske have interessen. Skriv en mail, eller ring på min tlf. hvis I har nogle spørgsmål.

  Thomas@Holden.dk

  Tlf. 26 34 40 95

  Billeder ses på http://www.RoadTrip2005.dk

  Bil info:

  Chevrolet G10 Van, 1997
  5.7 L V8
  Alt i elektronik
  Fullsize bett
  Fejler intet
  Kun en ejer i Arizona
  Ingen rust

  Skriv for mere info.

  Med venlig hilsen

  Mark & Thomas

  #3502469
  Anonym anne14

  Hej
  Desværre kan jeg ikke købe jeres bil for jeg ankommer I orlando start september, men hvis I har nogle gode råd omkring køb af bil I USA ville det være til stor hjælp. Jeg skal kun være i USA i 2 måneder så jeg er lidt i tvivl om det overhovedet kan betale sig at købe?
  Med venlig hilsen
  Anne

  #3502479
  Anonym Anonym

  Hej Anne.

  For kun to måneder ville jeg nok ikke vælge at købe en bil- det kan i sidste ende ikke betale sig. For det første skal du bruge en del tid på at søge på nettet om hvilken bil du vil købe. Forsikring kan ikke købes til under 6 måneder og så skal du jo også sælge bilen igen, som kan tage både tid og måske koste dig i sidste ende. Lej en bil I Orlando. Vi har selv været der og der er massere af steder til fornuftige penge. Men brug dog lidt tid hjemmefra på at finde frem til den rigtige og bestil evt. fra Danmark så du ikke står i Orlando uden bil. Det vil også være en god idé at rejse med en rejsekammerat. To vigtige grunde, det er billigere og ikke mindst mere sikkert.

  Jeg vil ikke snakke dig fra til at købe en bil, men på kun to måneder synes jeg du skal overveje det da der kan forekomme et par uventede omkostninger.

  Jeg håber dette var svar nok på dit spørgsmål.

  Skriv endelig igen hvis du vil vide mere om leje af bil el. bil køb i staterne.

  Besøg vores hjemmeside hvor du finder massere af billeder af både Orlando og resten af USA.

  Mvh. Thomas

  http://www.RoadTrip2005.dk

  #3502595
  Anonym Jesper

  Hej Mark og Thomas
  Det lyder som en god løsning i har valgt. Jeg skal være i californoen i 6 måneder og har tænkt mig at købe en bil.
  Hvad har i gjort mht forsikring, er det muligt at tegne een hjemmefra ?
  Mange hilsner
  Jesper

  #3502920
  Anonym Holden

  Det er ikke muligt at tegne en forsikring hjemmefra- har vi prøvet men kan ikke lade sig gøre. Da du er turist, kræver de at sidde face to face med dig og snakke om hvordan din tur vil forløbe, hvor mange miles osv. Jeg vil ikke sige at det ikke kan lade sig gøre, men vi har ihvertfald gode erfaringer med at tegne en forsikring på stedet, der kan oftest spares penge på denne måde!

  #3503276
  Anonym nikolaj, lars og jeppe

  hej mark og thomas.vi er 3 drenge som er ved at planlægge roadtrip i USA. vi mangler en god hjemmeside og nogle gode råd som kan give os en god start. vi har tænkt os at være derovre i ca 2 mdr.

  #3503277
  Anonym nikolaj, lars og jeppe

  hej mark og thomas.vi er 3 drenge som er ved at planlægge roadtrip i USA. vi mangler en god hjemmeside og nogle gode råd som kan give os en god start. vi har tænkt os at være derovre i ca 2 mdr.

  #3503278
  Anonym Anonym

  håber i kan hjælpe os.mvh nikolaj, jeppe og
  lars

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account