This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3539691
  Anonym S&L

  Hej Allesammen,

  Min ven og jeg har besluttet at rejsen skal gå til Colombia. Derfor spørger vi jer garvede gutter og gutinder til råds. Hvis man er til smuk natur, varmt vejr, inspirerende kulturelle oplevelser og ønsker at være væk fra store byer og anden turisme, hvor skal man så befinde sig? Vi vil kun være i Colombia i 3 uger, da vi rejser i Argentina inden.

  – På forhånd tak 😀

  #3539723
  Anonym DanielJohansen

  Salento og den omkringliggende natur var for mig et af de skønneste steder i Colombia. Der ligger en række økologiske hostels et par kilometer udenfor den allerede lille landsby og der er masser af muligheder for at arbejde der som betaling for opholdet. I området ligger der også nogle små uafhængige kaffeplantager som gerne giver dig en rundvisning.

  Omkring 20 kilometer fra Salento ligger en nationalpark kaldet Valle de Cocora. Det koster ingenting, at besøge stedet og landskabet er ubeskriveligt smukt. Tillige med skal du ikke gå meget mere end en time før du er så langt væk at du ikke ser andre turister før du er tilbage ved indgangen.

  Fra Cartagena kan i let arrangere ture til Playa Blanca. Der er ganske vidst en del dagsturister, men så snart de sejler derfra ved eftermiddagstid ligger stedet stort set øde hen og du har således kilometervis af sandstrand til dele med kun få andre backpackers. Parque Nacional Tayrona er lidt i den samme dur. Der er masser af muligheder for at sætte et telt op her.

  Det mest isolerede sted hvor i samtidig får smukke landskaber og solbeskinnede strande er La Guajira halvøen. Det siger selvfølgelig sig selv at er det isoleret og uden turister er det besværligt og tidskrævende, at komme til – og det samme gør sig gældende her. Tager i turen til det nordligste punkt i Colombia bliver i tilgengæld belønnet med smukt ørkenlandskab og strande med mere end langt til den næste backpacker. Derudover er adskiller menneskene sig her ved at være wayuu, som er hverken venezulenske eller colombianske men adskiller sig både historisk og kulturelt.

  #3539721
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  hola.’
  I skal rejse i nord colombia,
  Der ligger en lille fisker by ved navn taganga som er et back packer sted, med mange gode mulighedder’,tjek det ud, lars

  #3539748
  Anonym Løven

  Hej S&L,
  går turen til Colombia er Ciudad Perdida, Lost City, trekket et must! Det er et trek, der forløber sig over 5 dage, hvor man sover i Junglen i hængerkøjer og nogle steder madrasser. Det er et fantastisk trek, med fantastiske omgivelser, som ligger i nord Colombia. Som Daniel også foreslår, er Parque Nacional Tayrona et super sted, hvis I vil ud i naturen.

  /Løven

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account