This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3500396
  Anonym Kirsten

  Jeg skal på sprogskole i Costa Rica og derefter rejse rundt i Costa Rica og Cuba. Hvis du har nogle erfaringer fra disse lande, vil jeg meget gerne høre fra dig. -Også hvis du kender en sprogskole, der er værd at anbefale, eller en du vil fraråde.
  Kirsten

  #3500398
  Anonym Kenneth Karl Nielsen

  Hej Kirsten

  Min kæreste har selv overvejet at tage en rejse til de to lande, som måske er de to mest spændende lande i Caribien / Mellemamerika.

  Vi valgte imidlertid et andet rejsemål, men her er nogle er de erfaringer vi gjorde den gang vi planlagde vores rejse. Først og fremmest fandt vi ud af, at det var dyrt at rejse i mellem de to lande. Tjek prisen på rejsebureauet inden i planlægger for meget.

  Cuba skal opleves for den specielle stemning, der måske ikke findes så langt tid endnu. De fleste mener, at når Fidel Castro dør bliver Cuba mere almindeligt og begynder mere og mere at ligne “resten af verden”.

  Brug nogle dage i hovedstaden Havanna og sæt ligeledes nogle dage af til byen Trinidad. Strandene på nordkysten er helt suveræne – jeg har desuden hørt, at Cuba skal være et fantastisk land at cykle i.

  Costa Rica er kendt for sin fantastiske natur – folk jeg har snakket med har set havskildpadder komme op og føde på strande, store flokke arapapegøjer flyve lige over dem, været helt på flere forskellige kolibrier osv.

  I Costa Rica har man en lang tradition for at lave national parker og sammen landets placering lige mellem Nord- og Sydamrika er der rigtig mange forskellige dyr her.

  Begge steder kan du godt klare med med engelsk + et par spanske gloser, for at hjælpe dig på vej. Vil du lære spansk har jeg fundet links til nogle skoler:

  På Tamarindo Beach
  Hostel og spanks skole nær naturen
  Lær spansk ved havet

  Prøv også at forhøre dig, hvor du køber billetten. Håber i får en god rejse :-):

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account