This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3528176
  Anonym Rasmus

  Delta airlines er helt i top… De er med i star-alliance dvs det kan nemt være du skal flyve med f.eks airfrance på noget af turen.. Men servicen var helt i top og det er meget overskueligt…
  Skal også siges at Delta er verdens klart største flyselskab.. Over dobbelt så mange flyvninger som nummer 2, så noget har de lavet rigtigt..

  #3528166
  Anonym none

  Hej.
  Skal til sommer på sprogrejse med Danishvolunteers, og vil utrolig gerne høre, om der er nogen, der har været af sted med dem og har nogle kommentarer til, hvordan det generelt fungerer? er der gode arrangerede ture, er værtsfamilierne dårlige, kan bruge alle kommentarer.
  Desuden vil jeg gerne rejse med Delta Air Lines, da de er de billigste, jeg har kunnet finde. Igen vil jeg være glad, hvis nogen kan hjælpe mig med advarsler/anbefalinger?
  På forhånd tak. 🙂

  #3528191
  Anonym Anonym

  Puh Delta airlines er nok noget af det værste du kan flyve med hvis du skal fra europa til usa.

  #3528991
  Anonym juul

  Syntes Delta er klart bedre end eksempeltvist Continental airlines som ligger i samme prisklasse. Hvis du skal afsted så sørg for komme med på en afgang med deres 767-400ER lidt mere comfort end 767-300ER. Delta Airlines er ikke medlem af Star Alliance de er i SkyTeam med blandt andet KLM og Air France. Har ikke prøvet SAS skal her den 8. maj. Men hvis deres comfort er lige så elendigt som det er indenrigs og på de eurpæriske ruter så er Delta klart at fortrække plus de er billigere. Endvidere er de også røvbillige indenrigs i USA. God tur.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account