Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3657180
   Nete Hermansen

  Hej!

  Vi er to piger som planlægger at back-packe i Rusland, Mongoliet og Kina via den transmongolske jernbane i juli/august (ca. halvanden måde). I den forbindelse vil vi meget gerne høre om jeres erfaringer med hensyn til planlægning og økonomi.

  Vi har haft en samtale med et rejseselskab som fortæller os at det er næsten umuligt at rejse “spontant” rundt, da vi på grund af visa skal opgive hvor vi befinder os hvornår og hvad vores adresser er. De foreslog derfor, at vi skulle lade dem booke hostels, billetter og forskellige tours til os.
  Er det virkelig så umuligt som de påstår at rejse rundt på egen hånd? Vi tænker især med hensyn til de forskellige tours og aktiviteter som vi gerne vil ud på under turen – hvordan oplevede i muligheden for at booke dem mens i var dernede?

  Desuden er vi en smule forundrede over prisen. Vi har fået at vide at Rusland, og særligt Mongoliet og Kina, er ret billige lande at rejse i. Men rejsebureauets budget, inklusiv flybilletter, hostels, jernbanebilletter og tre forskellige tours, ligger på 28.000 for en måned. Er dette bare hvad man skal regne med at give, eller er der nogen herinde som har formået at gøre det billigerE?

  Håber meget i vil give jer tid til at svare 🙂

  VH Nete

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account