This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3543780
  Anonym Claus

  Det lyder som en fatastisk ide, I lige er kommet på 🙂

  Altså, det nemmeste vil jo være at købe billiet til Bangkok, det er billigst and at lande direkte i de to lande, I gerne vil besøge.

  Tag så med morgentoget fra Bangkok til grænsen til Cambodia og i løbet af 6-7 t, så er I havnet i et andet land. Fra grænsen vælger de fletse at tage til Siem Riep for at besøge Ankor Wat. Men I kunne også vælge at tage til Battambang og så tage en båd til Siem Riep. Derfra kunne I fortsætte til en strand, Sihanoukville. Der er mulighed for at se delfiner omkring Kratie ikke så langt fra Laos.

  Cambodia er et land med en meget venlig befolkning, men man skal søge mod områder, der ikke er overrendt af turister.

  Vietnam er der jo Saigon med en masse fra krigen. Der er Mekong-deltaet, som nogle vælger at tage på tur i. Og strand er der også, omkring Nah Trang og Mue Ne.

  Men altså, spring ud i det. Der er bunker af mennesker, der har samme mision som jer. Så det er faktisk bare om at følge strømmen. Det er billige lande.

  Og visum til Cambodia klares jo ved grænsen, 20 usd + pasbillede, til Vietnam er det visumfrit de første 15 dage ellers søg på ambassaden i Phnom Pehn eller Bangkok.

  mvh
  Claus

  #3543784
  Anonym Tine

  Man kan også tage lokale minibusser fra Bangkok til grænsen, så der er masser af muligheder for at komme til Cambodia. Jeg ville lade vær med at planlægge for meget, hvis jeg var jer. Ved godt at det kan være lidt betryggende at have en rute hjemmefra, men det er federe at kunne blive i forskellige byer til man har lyst til at tage videre 🙂

  Mener at man også kan tage båden fra Siem Reap til Battambang, men I må ikke lige hænge mig op på det 🙂

  I kan også tage med båd fra Cambodia til Vietnam via Mekongdeltaet 🙂

  I stedet Sihanoukville, vil jeg foreslå at I tager til Otres Beach, det ligger lidt uden for Sihanoukville (og koster ca 5 dollars ekstra pr person at komme til). Her er der en lækker strand og meget få turister, vi var 7-10 folk på hele stranden, godt nok i lavsæsonen, men alligevel. Jeg boede på The Mushroom point, som er en masse små hytter formet, som champions, rigtig hyggeligt sted! Ikke så langt derfra bor de lokale i små hytter. Det er en noget anderledes oplevelse, selv turen derud, men det er super fedt!

  Når I er i Siem Reap, så vil jeg forslå, foruden Angkor Wat, at I tager forbi the floating village, hvor folk bor på vandet. Ved ikke om båden mellem Battambang og Siem Reap kommer der forbi, men I kan altid høre de lokale dernede 🙂

  Er vild med Cambodia! Håber at I får en god tur!

  #3543775
  Anonym Anonym

  Hej!

  Vi er to veninder, der planlægger en tur til det sydlige Vietnam og Cambodja fra d. 22/11-22/12. Ingen af os har været i Asien før, så vi er lidt på bar bund, men har dog alligevel selv lyst til at planlægge vores tur, men vi håber på lidt hjælp fra jer andre rejsende! 🙂
  Vi er to unge piger på 20 og 21 år, som vil væk fra kulden og til Asien og få én på opleveren! På vores ferie vil vi bestemt ned og opleve kulturen og naturen, men det er samtidig en ferie, hvor der skal være plads til at ligge på stranden og et par byture i ny og næ.
  Er der nogle, der kan anbefale en god rute eller nogle fede steder vi skal besøge? På forhånd tak. 🙂

  Mvh Maria og Signe

  #3543810
  Anonym olischer

  Tine, claus?? der skulle være en flod i cambodia hvor med sidder i gummiringe ned af og bliver hevet ind i bar på vej siger det jer nået ??

  #3543824
  Anonym Henrik

  Hej

  Tænker du ikke på tubing i Vang Vieng, Laos???
  Efter sigende er myndighederne ved at delvis lukke ned for det, da naturen lider for meget…
  Læs evt denne artikel:
  http://www.cnngo.com/explorations/life/24-signs-partys-over-vang-vieng-965782

  Vh
  Henrik

  #3543851
  Anonym stine

  hvis i gerne vil se et sandt paradis i syd cambodia, så tag en båd fra sihanoukville (husk lige at reservere et hotel i byen, inden i tager båden, og gerne et par dage inden i planlægger at tage derover. vi boede på paradise, og det var et fint sted til ca. 20 dollars om natten). der er kun el på øen et par timer hver dag, så der er ingen tv eller noget som helt. alle de få steder du kan bo derover, er små hytter bare med en seng, myggenet og åbent toilet, altså meget primitivt. men øen er gudesmuk, et sandt paradise. vi var der en hel uge, hvor vi bare chillede, og gik på opdagelse rundt på øen. øen hedder Koh Rong, se evt billeder fra google! vi var der i april måned i år, så regner med det stadig er super godt, og at der stadig er få turister der tager derover.
  vi havde også en enkel overnatning hos treehouse, og det var en fed oplevelse. her boede vi en bannus hytte ca 20 meter oppe i luften, bare bygget på stolper, og det ligger på en anden strand som man har helt for sig selv. skal lige siges at der ikke er veje, biler osv heller der over. men det er så smukt! tager i derover, såprøvat arranger med en af de indfødte, at komme med ud påen fiske tur, det er skide sjovt!

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account