This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3532028
  Anonym Skytte01

  Hey

  Jeg skal til Asien næsten efterår og rejse rundt. Lige pt er turen meget, meget på begynder status – vi har ikke engang besluttet os for hvilke lande vi vil til 🙂

  Men vi vil gerne tage et dykkercertifikat og vil egentligt gerne starte med det, så vi kan komme til at dykke rundt omkring hvis muligheden byder sig. Jeg vil personligt virkelig gerne til Borneo og dykke. Men hvor kan vi tage et dykkercertifikat henne? Er der nogen der har nogle erfaringer med hvor det er godt?(ja og helst også lidt billigt, man er vel studerende! heh)

  #3532030
  Anonym Anonym

  Søg på Scuba Junkies. De holder til på Mabul lidt ud for Semporna på Borneo. De er rigtigt gode.. Open Water koster 750 RM…. 1 RM = ca 1,50 kr

  #3532040
  Anonym Per Knudsen

  Jeg vil anbefale at du tager dit certifikat hjemmefra. For det første så sparer du tid på din tur, og kan du dykke i de danske farvande, så kan du dykke alle steder i verden. Herhjemme er der ofte ikke ret megen sigt og meget strøm, så derfor er du forberedt på det forskellige.
  Ud over det er undervisningen også på dansk så man minimere eventuelle kommunikationsfejl.

  Det koster 2500,- herhjemme og du får bestemt hvad du betaler for, samtidig. spørg på dykkerforum.dk og du vil få samme svar fra dykkere der har rejst meget i verden.

  #3532052
  Anonym Ms

  halløj..

  Er enig med per knudsen.
  Men har lige set, på FOF.dk, der kan du tage certifikat for 1300kr. Det blir ikk nemmere og billigere. padi open water.

  held og lyk med det.

  #3532080
  Anonym ChellBabs

  Jeg har taget på Koh Tao i Thailand.Stedet hed Crystal Dive. Det kostede 1500dkkr for bøger, leje af udstyr, 4 dyk, dansk instruktør og overnatninger.. Det er et super fedt sted og masser af unge mennesker, danske som andre også 😉 når du er ude og have dit sidste dyk, har de en der optager med, og så kan du efterfølgende købe en dvd, hvor du dykker på 🙂 det er super fedt!! Held&lykke 🙂

  #3532084
  Anonym Stine

  Jaa jeg vil så også støtte op omkring ChellBabs og Crystal Dive på Koh Tao i Thailand.

  Var der første gang i januar sidste år hvor min veninde og jeg tog openwater, dernæst advanced, og derefter deep samt noget der hedder nitrox.
  Vi blev simpelthen hængende i 14 dage og kunne ikke få nok.
  Det er et billigt sted, yderst profesionelle instruktører og en fantastisk atmosfære.
  Var tilbage igen i maj og juni og skal derned igen til februar og tage en professionel uddannelse.
  Kan KUN anbefale dem, plus så er det bare et fantastisk flot område at dykke i 🙂

  #3532190
  Anonym Mauer

  Hej jeg ville selv tage det i Thailand eller Malaysia… Scubajunkie er på Borneo men ville måske hellere tage det på Perhentian eller Tioman, da disse steder er mere bounty, og sjovere at være på når man ikke dykker! Scubajunkie ligger i en beskidt støvet by, dog med fantastisk dykning inden for rækkevidde :)!

  Det tager ca, 3-4 dage men hvis du har en drøm om at komme til Borneo ville jeg kraftigt overveje at tage min Advance Open Water med det samme da dette ville komme jer til gode der…

  #3532394
  Anonym Vickie Stenholdt Hansen

  Hey.

  Jeg har selv arbejdet som divemaster på Gili island. (Gili T) i indonesien. Det er en ø udfra Bali. Og jeg vil klart anbefale et andet sted end Crystal divers.. Jeg tog min rescue diver dér.. og det var nok et godt sted at tage certifikater engang.. men det er blevet til en fabrik. Der er alt for mange mennesker, slet ikke hyggeligt efter min mening.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account