This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3540770
  Anonym RAME

  er der nogen som kan anbefale nogle gode steder i europa eller det nordlige afrika hvor man kan tage Dykkercertifikat? hvor meget vil det ca koste? er der ellers noget spændene at lave i området? tak for jeres svar…

  #3540786
  Anonym DanielJohansen

  Det er selvfølgelig meget subjektivt at tale om spændende dykning, men i min optik skal du se mod Rødhavet for at få det bedste resultat i det område du kigger på. Jordan og Egypten er de nemmest tilgængelige bud.

  Muligheder fra Jordan er lidt begrænsede i og med at kystlinien er omkring sølle 50 km, og derfra er Aqaba det eneste egentlige bud. Der er ikke desto mindre nogle rigtig gode divesites og bl.a. Japanese Garden og Cedar Pride er rigtig spændende. Hvad der rigtig tiltaler mig personligt ved Jordan er den varme mellemøstlige kultur og den skønne mad. Derudover har du Petra og Wadi Rum lige rundt om hjørnet, som begge er spektakulære(!) oplevelser.

  Egypten er nok det valg der ligger mest “til højrebenet” og det er selvfølgelig heller ikke grund at det er så populært. Dykningen i er mange områder verdensklasse, specielt Ras Muhammed NP og en del divesites i det sydlige Egypten. Certificering finder du dog billigst i Nuweiba og Dahab på Sinai-halvøen.

  Der har været lidt snak om Egypten generelt og dykningen der et par gange de sidste måneder. Se nedenstående links, hvor der måske er information du kan bruge. Det er selvfølgelig næsten ikke nødvendigt, at sige at du kan bruge månedsvis på at se alt den ekstremt interessante historie landet byder på.

  https://www.backpackerplanet.dk/resjecafe/rejsesnak/16/40544/svar.htm
  https://www.backpackerplanet.dk/resjecafe/rejsesnak/15/39730/svar.htm

  Rigtig god tur 🙂

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account