This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3504577
  Anonym drafter

  Hej alle.
  Vil gerne vide lidt om prislejet for et dykkercertifikat og dagsture i Egypten?

  Håber nogen kan hjælpe…

  #3504586
   jack

  Hi

  Jeg har set priser der ligger fra omkring 2.000,- men det variere meget alt efter hvormange ekstra dyk der er med i prisen.

  Her er hvad Star Tour skriver på deres side “PADI OW dykkercertifikat
  Nybegynderkursus i dykning med kursusstart flere gange om ugen. Kurset varer 4-5 dage. De første dage gennemføres med fem teoritimer og fem træningslektioner i pool eller fra strand. De sidste to dage sejler man ud med båd og gennemfører fire såkaldte Open Water-dyk. Efter godkendt afsluttet kursus modtager eleverne et PADI Open Water Diver-dykkerceertifikat.

  For at deltage på kurset skal man være fyldt 10 år og være helt rask. Elever mellem 10-15 år modertager et PADI Junior Open Water Diver-certifikat. I kurserne indgår lån af komplet udstyr, bådudflugter, skandinaviske instruktører og certifikatsafgift. Teoritimerne gennemføres i Colona Divers klasseværelser. Transport til og fra dykkercentret samt til og fra bådene er inkluderet i prisen. Pris ved forudbestilling hjemmefra, kr. 1.925,- ekskl. uddannelsesbøger.”

  Jeg har ikke selv været i Egypten, men mon ikke det er som så mange andre steder, det er normalt dyrest at bestille hjemmefra.

  Er der andre der har erfaringer med dyk i Egypten. Men prøv også at søge under Dyk i artikel sektionen her på siden. Der er flere gode artikler om dykning også i Egypten.

  Hit the road

  Jack

  #3504704
  Anonym peter

  walk in prisen hos colona el gouna er 330 euro, men tjeck selv, http://www.colona.com

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account