This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3504577
  Anonym drafter

  Hej alle.
  Vil gerne vide lidt om prislejet for et dykkercertifikat og dagsture i Egypten?

  Håber nogen kan hjælpe…

  #3504586
   jack

  Hi

  Jeg har set priser der ligger fra omkring 2.000,- men det variere meget alt efter hvormange ekstra dyk der er med i prisen.

  Her er hvad Star Tour skriver på deres side “PADI OW dykkercertifikat
  Nybegynderkursus i dykning med kursusstart flere gange om ugen. Kurset varer 4-5 dage. De første dage gennemføres med fem teoritimer og fem træningslektioner i pool eller fra strand. De sidste to dage sejler man ud med båd og gennemfører fire såkaldte Open Water-dyk. Efter godkendt afsluttet kursus modtager eleverne et PADI Open Water Diver-dykkerceertifikat.

  For at deltage på kurset skal man være fyldt 10 år og være helt rask. Elever mellem 10-15 år modertager et PADI Junior Open Water Diver-certifikat. I kurserne indgår lån af komplet udstyr, bådudflugter, skandinaviske instruktører og certifikatsafgift. Teoritimerne gennemføres i Colona Divers klasseværelser. Transport til og fra dykkercentret samt til og fra bådene er inkluderet i prisen. Pris ved forudbestilling hjemmefra, kr. 1.925,- ekskl. uddannelsesbøger.”

  Jeg har ikke selv været i Egypten, men mon ikke det er som så mange andre steder, det er normalt dyrest at bestille hjemmefra.

  Er der andre der har erfaringer med dyk i Egypten. Men prøv også at søge under Dyk i artikel sektionen her på siden. Der er flere gode artikler om dykning også i Egypten.

  Hit the road

  Jack

  #3504704
  Anonym peter

  walk in prisen hos colona el gouna er 330 euro, men tjeck selv, http://www.colona.com

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account