Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3525997
   louih02

  Hej

  Min mand og jeg skal på en tur hvor vi bl.a skal rejse i SØ asien i 2 måneder fra start april til slut maj. Vi ved endnu ikke hvor turen mere præcist går hen udover at vi gerne vil til Borneo.
  Vi vil også gerne dykke. Ingen af os har certifikat, men vil gerne tage det. Der står flere steder at dykning ved Sabah er fantastisk, men ret svært. Så hvor bør vi tage vores certifikat hvis vi stadig vil gøre det rimeligt billigt.

  Vi skal ogsåandre steder hen i SØ asien, så fortæl os de gode mulighederne for at tage certifikat. (ved jo godt det kan tages overalt, derfor de gode/fordelagtige:-) )
  Det skal siges at jeg har været i Thailand og vi ikke regner med at netop Thailand bliver et af vores rejselande, medmindre det er mere fordelagtigt at tage certifikatet der.

  Håber nogle kan hjælpe

  Mvh
  Louise

  #3526008
   lone traveller

  Kan anbefale øen Ko Tao i sydthailand. Dykningen er gennemsnitlig (ringere end malaysia, men bedre end vietnam og generelt rigtig rigtig flot. Især for førstegangsdykkere!).
  For ca 1600 kr får I på denne ø 4 dages overnatning, al undervisning og vistnok 5 dyk. Derefter ca 110kr per dyk. Desuden er øen lækker.

  For supermsuk dykning tag malaysia. Priserne er cirka de samme, vandet varmere, gennemsnitligt klarere og flere hajer og store skildpadder.

  #3526146
   Mikaelkbh

  Jeg tog selv mit certifikat i Semporna, Sabah, og det var helt fantastisk. Kan ikke huske praecist hvad det kostede, men ved at der var halv pris af hvad det kostede i Phuket, Thailand f.eks. – En anden forel hvor jeg tog mit “Scuba Junkies” var at alle dyk foregaar i havet fra en baad, ogsaa de 2 foerste dage, fremfor mange steder hvor man starter i en pool.
  Ha’ en god tur…

  Mvh
  Mikael

  #3526588
   C

  Jeg kan varmt anbefale Bali. Øen er skøn og dykning super!
  Vær omhyggelig med at vælge instruktør/Dive Center. Nogen (mange) er ikke særlig grundige/dygtige. Det er rene pengemaskiner, hvor flest mulige kunder skal igennem på kortest tid. Jeg har hørt en del skræmmende historier, specielt fra Thailand!
  Jeg kan anbefale http://www.globalaquatic.com på Bali. Har taget en del af mine certifikater dér. Camilla (Norsk) er en dygtig instruktør!
  Go’ tur

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account