This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3527122
  Anonym Sarah9

  Hejsa.

  Til februar flyver jeg til Bangkok, og skal være væk i 4½ måned hvor jeg skal rundt i Thailand, Laos, Cambodia og Vietnam, og evt. noget mere hvis tiden og pengene er til det. Men i hvert fald helt sikkert disse fire lande.

  Jeg har planer om at tage dykkercertifikat, og har søgt lidt rundt herinde og fundet ud af at mange anbefaler Koh Tao i Thailand.
  Men sagen er den, at jeg har tænkt mig at starte med at rejse mod nord i Thailand, herefter ind i Laos, så Vietnam, Cambodia og til sidst Sydthailand da dette er mest praktisk hvis jeg vil videre til Indonesien eller Malaysia. Og så har jeg de 30 dage visum i nord, og når jeg rejser ind i Thailand igen har jeg 30 dage til syd.
  Men dette ville så betyde at det først var til sidst på min rejse at jeg fik dykket. Ville jeg mangle certifikatet i Cambodia og Vietnam? Ville det være bedre at tage certifikatet i f.eks. Vietnam? Læste herinde at en anbefalede Nah Trang. Og skal jo ikke dykke i Nordthailand eller Laos.
  Og hvor meget skal jeg regne med at det kommer til at koste?

  På forhånd tak 🙂

  #3527124
  Anonym lone traveller

  Jeg har dykket ved både Nha Trang og ko tao og i malaysia. Nha trang var uden diskussion det kedeligste sted… alle de sjove fisk var fisket væk! Så ved ikke helt om du vil mangle det. Synes jeg ikke.

  Certifikatet koster cirka 1600kr inkl overnatning i 4 dage og alle kursus-dyk. Derefter kan du gå ned til 18m. Mange bliver grebet og tager advanced med det samme for ca 1000kr mere bagefter, så de kan komme ned til nogen større hajer og vrag :). Perhentian islands i malaysia har syyyyygt lækkert vand og fede sites! Savner det sq her i vinterkulden

  #3527139
  Anonym Anna-Louise

  Hej
  På Sipadan i Semporna, Borneo Malaysia får du dykkercertifikat for 800kr. Samtidig så vi 12 havskildpadder på 5 timer. Det må være verdens bedste dykkersted, fantastisk smukt, og med alt hvad man kunne tænke sig at se i vandet. Perhentian (Malaysia) var noget af en skuffelse, revet var meget ødelagt, hvilket de vestlige divemasters også sagde. Så Sipadan,helt klart. Men overvej også Filippinerne. Vi fløj dertil fra Malaysia for 80kr. med airasia. DET er paradis på jorden med fantastiske dyk:D God rejse.
  Anna-Louise

  #3527140
  Anonym Anna-Louise

  Og nej du vil ikke mangle dit certifikat i Vietam og Cambodia. Der er så ufatteligt meget andet at se, og synes heller ikke der er de bedste dyk.
  Anna-Louise

  #3527125
  Anonym mbeltoft

  Hej

  Jeg tager også til sydøstasien i april med det primære formål at dykkke. Jeg tog mit certifikat på koh panang i 2007 men har også hørt en del godt om koh tao så min plan er at udvide det der.
  jeg har ikke dykket de andre steder du nævner men jeg er frisk på at oplevede det. Så vi kan evt mødes dernede og tage nogle dyk sammmen

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account