This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3509877
  Anonym Lagstrøm

  Hej, jeg er en pige på 19 som afslutter min studentereksamen til sommer, og har derefter plangt at rejse et par måneder.

  Jeg er meget interesseret i dyr, og leder efter oplysninger om diverse dyreinternater mm, hvor man kan lave noget frivilligt arbejde. Indtil nu har de utrolig høje priser overrasket mig en del, da jeg bla. har fundet priser gennem org. hvor det koster optil 5000 kr om ugen, excl. billet til Afrika..
  Hvis nogen ligger inde med gode hjemmesider, andre oplysninger eller egne erfaringer er jeg meget interesseret.

  Mvh Lagstrøm

  #3509954
  Anonym camilla_poulsen

  Hej
  Har haft de samme planer som dig, men blev ligeledes meget overrasket over de høje priser, og blev i tvivl om hvor meget gavn man ville kunne gøre dernede. Derfor har jeg ændret mine planer og tager til grækenland til sommer hvor de har meget brug for frivillig hjælp på hundeinternater. se på http://www.dfas.dk/dfas/index.asp?IDtekst=10 eller http://www.raws.dk/foreningen.aspx hvis det skulle have din interesse. smid en mail hvis der er andet jeg kan hjælpe med.

  #3511535
  Anonym tonny møller

  Hej
  Jeg syntes også, at det var dyrt, at arbejde frivilligt.
  Jeg begyndte så at søge efter dyre parker, og kontaktede dem direkte. Det er meget billigere, men du skal så selv arrangere rejsen. Jeg tog til sydafrika og passede løver og løveunger, og jeg kom af med ca. 4800 kr for 5 uger med kost og logi. Jeg rejste lidt rundt dernede bagefter og så en del dyreparker mm, og de fleste steder kunne man komme ned billigt, og andre steder fik du enda kost og logi betalt, og skulle bare selv komme derned.
  Skal jeg afsted igen, så planlægger jeg det selv, også selvom det tager lidt længere tid. Det kostede mig 15-16000 kr for 5 uger i sydafrika incl alt (fly, forsikringer mm).
  Det tager lidt tid, men søg rundt på nettet

  #3511536
  Anonym tonny møller

  og lommepenge 🙂

  #3512950
  Anonym Anonym

  prøv intersprog eller inspirekenya…. de har en del friv. arb med dyr, af alle mulige slags…

  #3546526
  Anonym julie
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account