This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3508672
  Anonym admin

  Er du i Thailand og vil ligge en besked til venner og familie så kan du ligge en besked her, det samme gælder hvis du har venner eller famile i området og gerne vil have kontakt med dem.

  Du kan læse Udenrigsministeriet rejsevejledning til Thailand her

  #3508676
  Anonym Miss_ShadowCat

  Jeg flyver til bankok den 24 januar.. ville i være beymrede over at tage afsted?

  #3508678
  Anonym Popnizzen

  Vi er tager afsted d. 8 januar og er rigtig godt og grundige træt af det her. Vi lander i Bangkok og kan desværre ikke bare rejse videre med det samme da der er nogle papir der skal ordnes inden så vi bliver nødt til at bruge nogle dage der + at bevæg os udenfor som um har frarådet os

  #3508689
  Anonym Karina og Pia

  Hej, vi er ogsaa meget i tvivl om hvad vi skal goere… Vi flyver til Singapore i dag fra Austraien af og saa var planen at tage videre til Thailand indenfor en uge. Hvad skal vi goere? Vi overvejer at tage en uge eller 14 dage i et andet land, nogen der har ideer til et land som er billigt og sikkert?

  #3508740
  Anonym tln

  Til alle jer der er på vej til Thailand.

  Vil I ikke lige ligge en besked ind om hvordan stemningen er i Thailand generelt og Bangkok i særdeleshed.

  I kan entene komme med kommentaren her eller sende mig en pm så samler jeg alle komentarne så andre også kan få glæde af dem

  #3508727
  Anonym Anonym

  Hej Karina og Pia. Jeg tror nu godt i kan rejse til Thailand, i kan jo holde jer væk fra de helt store turist områder. Men i kan også tage til Malaysia når i nu alligevel lander i Singapore tag fx op til Cameron Highland eller til en af de dejlige øer. Malaysia er et skønt land, og her er ligeså billigt som i Thailand.
  Forsat god tur

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account